Lenovo K3 Note – zamena ekrana

Fableti ili mobilni telefoni sa velikim ekranima su, po prirodi stvari (zbog većih površina displeja), u nešto većem riziku od oštećenja kada dođe od ispadanja uređaja na neku tvrdu podlogu, ali i u takvoj situaciji Vam naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji na raspolaganju da uradi pouzdanu i efikasnu zamenu ekrana na Lenovo K3 Note pametnom telefonu.

Zamena ekrana na Lenovo K3 Note u servisu Doktor MobilLenovo K3 Note je kvalitetan i prilično lagan (150 g) pametni telefon zanimljivog dizajna, koji dolazi sa podrškom za Dual SIM i velikim kapacitivnim 5.5-inčnim IPS LCD touchscreen ekranom u Full HD rezoluciji (1080 x 1920 piksela) zaštićenim Asahi Dragontrail staklom.

Ovaj fablet ima instaliran OS Android 5.0.2 (Lollipop) koji radi na 64-bitnom osmojezgarnom procesoru maksimalnog takta od 1.7 GHz, u paru sa 2 GB RAM i 16 GB interne memorije (+ microSD slot), kamere su mu sa senzorima od 5 MP (selfi) i 13 MP (glavna, sa autofokusom, dvotonskim LED blicem, panorama i HDR funkcijama), a za napajanje je zadužena uklonjiva baterija kapaciteta 3000 mAh.

Zamena ekrana na Lenovo K3 Note

Iako ovaj model smartfona ima zaista vrlo dobru zaštitu (Asahi je japanska kompanija poznata po kvalitetnom zaštitnom staklu), ona ipak nije apsolutna garancija da usled ozbiljnijeg udarca neće doći do lomljenja ili oštećenja displeja na telefonu.

Da se, nažalost, upravo to dogodilo biće Vam jasno ako ustanovite da tač skrin telefona ne reaguje na dodir, napuklo je staklo ili LCD ne daje sliku, što je kvar koji se može otkloniti zamenom oštećenog ekrana.

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je zato tu da Vam pruži stručnu asistenciju i pouzdano i bezbedno (bez rizika po mobilni uređaj) izvrši neophodnu ugradnju novog ekrana.

Naš dobro obučen i iskusan tim servisera postupak zamene ekrana na Lenovo K3 Note mobilnom telefonu obaviće sigurno, kvalitetno i, što je takođe važno, u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ekrana na Lenovo K3 Note

Profesionalnu uslugu zamene displeja na Lenovo K3 Note smartfonu u servisu Doktor Mobil pružamo po povoljnoj ceni. Za preciznije informacije o ceni ili roku za zamenu ekrana možete nam pisati popunjavajući podatke u formi ispod ovog pasusa ili nas pozvati na telefone našeg servisa.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Kvalitetna i pouzdana zamena oštećenog displeja samo je jedna od naših specijalističkih usluga, pošto u servisu Doktor Mobil u Beogradu uspešno i efikasno vršimo i dekodiranje Lenovo telefona, kompletan servis Lenovo mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke na Lenovo smartfonima), kao i zamenu baterije na mobilnom telefonu.