Ako posedujete pametni telefon koji ne možete da koristite sa mobilnim brojem po sopstvenom izboru zato što je zaključan na mrežu nekog operatera, slobodno se javite specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pa ćemo Vam pomoći u uklanjanju ove blokade pouzdanom i bezbednom uslugom dekodiranja Lenovo K4 Note pametnog telefona.

Dekodiranje Lenovo K4 Note u servisu Doktor Mobil u BeograduLenovo K4 Note (poznat i po nazivima Lenovo A7010 i Lenovo Vibe X3 Lite) je lepo izdizajniran pametni telefon, po izgledu vrlo sličan ali cenovno svakako povoljniji od svog snažnijeg „brata“ modela Vibe X3, sa istim 5.5-inčnim IPS LCD ekranom osetljivim na dodir u Full HD rezoluciji.

Pokreće ga proveren 64-bitni osmojezgarni procesor na 1.3 GHz, zajedno sa 2 ili 3 GB RAM memorije, dok se 8/16/32 GB (zavisno od verzije) interne memorije microSD karticom može povećati do 256 GB. OS instaliran na ovaj smartfon je Android 5.1.1 (Lollipop), a vrlo dobre fotografije i video možete snimiti njegovim kamerama od 13 MP (leđna, sa faznim autofokusom i dvotonskim LED blicem) i 5 MP (sekundarna). Za autonomiju u radu zadužena je izdašna baterija od 3300 mAh.

Dekodiranje Lenovo K4 Note

Kao što smo napomenuli, naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, kao jednu od najvažnijih stručnih intervencija, vrši pouzdanu i efikasnu operaciju otključavanja ili dekodiranja mobilnog telefona.

To je postupak koji je neophodno uraditi na uređajima koji su zaključani za korišćenje samo u mreži jednog operatera mobilne telefonije, što je uglavnom slučaj sa modelima koji se uzmu preko ugovora sa izabranom telekomunikacionom kompanijom (slična stvar važi i za domaće i za inostrane pružaoce mobilnih usluga).

Dakle, naš iskusan i dobro obučen serviserski tim, uslugu dekodiranja Lenovo K4 Note mobilnog telefona pružiće Vam garantovano sigurno i bezbedno (bez bilo kakvih rizika po uređaj), a takođe i u najkraćem mogućem roku, pa ćete na njemu moći da koristite mobilni broj (SIM karticu) svakog operatera na svetu.

Cena dekodiranja Lenovo K4 Note

Što se tiče cene otključavanja Lenovo K4 Note smartfona, ona je u servisu Doktor Mobil pristupačna. Vi nam, naravno, možete pisati putem formulara u nastavku teksta ili nas pozvati na telefone našeg servisa ako Vam zatrebaju nešto konkretnije informacije o ceni ili roku za dekodiranje mobilnog telefona.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Znajte da smo tu za Vas i ukoliko Vam nekom prilikom, pored pomenutog dekodiranja Lenovo telefona, budu trebale kvalitetne usluge servisa Lenovo mobilnih telefona (raznovrsne hardverske i softverske popravke na smartfonima ovog proizvođača) ili zamena baterije na mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena