Za potpunu funkcionalnost svakog mobilnog telefona neophodno je da ima ispravan SIM čitač, jer će samo tako mobilna kartica koju ubacite moći normalno da radi. Ukoliko to kod Vas nije slučaj, slobodno se obratite servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu da izvršimo pouzdanu i bezbednu operaciju popravke ili zamene čitača SIM kartice na Lenovo Vibe K4 Note pametnom telefonu.

Lenovo K4 Note – popravka ili zamena čitača SIM kartice (Doktor Mobil)Lenovo Vibe K4 Note (ponekad nosi i oznake Lenovo Vibe X3 Lite ili Lenovo A7010) je mobilni telefon lepog dizajna i relativno povoljne cene, koji poseduje podršku za Dual SIM (dve mobilne kartice) i 4G (LTE) brzine mreže, a na njemu se mogu koristiti telefonske kartice Micro-SIM tipa.

Ovaj uređaj poznat je po sjajnim audio performansama (Dolby Atmos audio tehnologija), a dolazi sa prostranim Full HD ekranom od 5.5 inči osetljivim na dodir, osmojezgarnim procesorom maksimalne brzine 1.3 GHz, sa 2/3 GB RAM memorije i 8, 16 ili 32 GB skladišnog prostora (plus microSD slot za memorijske kartice do najviše 256 GB), OS Android 5.1.1 (Lollipop), kamerama od 13 MP (primarna) i 5 MP (prednja) i integrisanom baterijom kapaciteta 3300 mAh.

Zamena ili popravka čitača SIM kartice na Lenovo K4 Note

Grubo ili nepažljivo postupanje prilikom ubacivanja kartice i nepravilna upotreba adaptera za SIM kartice najčešći su uzroci ozbiljnijeg oštećenja, lomljenja ili kvara čitača SIM kartice na mobilnom telefonu.

To je relativno čest problem na pametnim telefonima koji dosta ograničava njegovu normalnu upotrebu (jer uređaj uglavnom ne „prepoznaje“ da mu je ubačena SIM kartica, zbog čega taj broj praktično ne radi), pa se u slučaju takvog kvara treba javiti pouzdanom servisu, kao što je naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Profesionalnu dijagnostiku i efikasnu popravku ili zamenu čitača SIM kartice na Lenovo Vibe K4 Note pametnom telefonu naši stručni i vrlo iskusni serviseri za Vas će obaviti sigurno, bezbedno (bez rizika po uređaj) i u što je moguće kraćem vremenskom roku.

Cena popravke ili zamene čitača SIM kartice na Lenovo Vibe K4 Note

Za cenu usluge zamene ili popravke čitača SIM kartice na Lenovo Vibe K4 Note smartfonu u našem servisu mobilnih telefona možete se detaljnije raspitati slanjem pisanog upita preko forme u nastavku ovog teksta ili pozivom na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni zamene čitača SIM kartice na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

  Pozovite nas i zakažite servis

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Osim opisane popravke ili zamene čitača SIM kartice, specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je tu za Vas i u slučaju potrebe za bilo kojom drugom stručnom intervencijom, među kojima su dekodiranje Lenovo telefona, servis Lenovo mobilnih telefona (uspešno otklanjanje svih hardverskih i softverskih kvarova) i zamena baterije na mobilnim telefonima.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena