Naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu u prilici je da Vam ponudi pouzdanu i efikasnu uslugu otključavanja ili dekodiranja telefona. Stručan i iskusan serviserski tim koji kod nas radi operaciju dekodiranja Lenovo Vibe K5 Note pametnog telefona za Vas će obaviti sigurno, pouzdano i, naravno, u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Lenovo K5 Note (Pro) – dekodiranje u servisu Doktor Mobil u BeograduLenovo K5 Note (Lenovo Vibe K5 Note Pro) je kvalitetan mobilni telefon lepog izgleda koji dolazi sa prostranim 5.5-inčnim IPS LCD Full HD displejem osetljivim na dodir, podrškom za hibridni Dual SIM i LTE (4G brzine mreže).

Instaliran mu je operativni sistem Android verzije 5.1 (Lollipop), za čiji skladan rad je zadužen osmojezgarni procesor (4×1.8 GHz & 4×1.0 GHz) sa 3 ili 4 GB RAM memorije i 32 GB skladišnog prostora za podatke i aplikacije (on se microSD memorijskom karticom može proširiti do najviše 256 GB).

Poseduje i kamere sa senzorima od 8 MP (prednja) i 13 MP (glavna, sa dvotonskim LED blicem i faznim autofokusom), a autonomiju u radu mu obezbeđuje integrisana baterija prilično izdašnog kapaciteta od 3500 mAh.

Otključavanje Lenovo K5 Note Pro

Kada imate mobilni telefon sa Dual SIM funkcionalnošću, kakav je upravo i Lenovo K5 Note, prava je šteta ako je zaključan na mrežu jednog operatera, pa ne možete da koristite tu vrlo zgodnu opciju rada sa dve različite mobilne kartice.

Uređaji zaključani na „matičnu“ mrežu obično su telefoni koji se nabave putem potpisivanja ugovora sa izabranim operaterom mobilne telefonije (domaćim ili stranim, svejedno) i, dok se ne dekodiraju, ne mogu se upotrebljavati sa SIM karticama drugih operatera.

Zato Vas pozivamo da nam se javite ili dođete u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu da izvršimo postupak dekodiranja ili otključavanja mobilnog telefona i tako trajno uklonimo pomenutu blokadu.

Profesionalnu uslugu dekodiranja Lenovo K5 Note Pro mobilnog telefona pružićemo Vam sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno (bez ikakvog rizika po smartfon), a zaista ćemo se potruditi da ceo proces bude završen u što je moguće kraćem roku.

Cena dekodiranja Lenovo Vibe K5 Note

Za detalje oko cene otključavanja Lenovo Vibe K5 Note smartfona u našem servisu mobilnih telefona, kao i roka za njegovo dekodiranje, budite slobodni da nam pišete preko forme koju ćete pronaći u sledećem pasusu ovog teksta ili nas jednostavno pozovite na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pored efikasnog dekodiranja Lenovo telefona, pouzdano i kvalitetno pruža i mnoge druge profesionalne usluge, od kojih ovom prilikom izdvajamo servis Lenovo mobilnih telefona (uspešno rešavanje svih hardverskih i softverskih problema na uređajima ovog proizvođača) i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena