Lenovo K6 – zamena ekrana

Šta uraditi kada polomite ili oštetite ekran na svom pametnom telefonu? Najsigurnije je da se obratite nekom od pouzdanih profesionalnih servisa, kao što je naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, koji operaciju zamene ekrana na Lenovo K6 pametnom telefonu može da uradi sigurno, bezbedno (bez rizika po uređaj) i u kratkom vremenskom roku.

Zamena ekrana na Lenovo K6 – servis Doktor Mobil u BeograduLenovo K6 je pametni telefon lepog dizajna i dobrog kvaliteta, fino ergonomski oblikovan, tako da je veoma prijatan za držanje u ruci i korišćenje. Ima brz čitač otiska prsta i odličan kapacitivni IPS LCD touchscreen ekran dijagonale 5.0 inči u Full HD rezoluciji (1080 x 1920 piksela).

Njegov osmojezgarni procesor maksimalnog radnog takta 1.4 GHz, zajedno sa 2 GB RAM memorije, odgovoran je za skladan rad OS Android 6.0 (Marshmallow) i aplikacija, dok je za smeštanje podataka tu 16/32 GB interne memorije (može se povećati microSD karticom). Napaja se pomoću integrisane baterije kapaciteta 3000 mAh i raspolaže kamerama sa senzorima od 13 MP (glavna, sa LED blicem i autofokusom) i 8 MP (sekundarna, selfi).

Zamena ekrana na Lenovo K6

Ovaj model pametnog telefona nema neku posebnu dodatnu zaštitu displeja, pa je to još jedan razlog više da se sa njim pažljivo rukuje, upravo da ne bi došlo do neželjenog oštećenja njegovog ekrana (npr. prilikom udarca ili ispadanja telefona).

Takav kvar jasno bi se uočio ako nakon „nezgode“ tač skrin uređaja ne reaguje na dodir, napuklo je staklo ili displej ne prikazuje sliku, pa bi za uspešnu popravku smartfona morala da se izvrši zamena i ugradnja novog ekrana.

Taj prilično osetljiv i složen posao u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, zahvaljujući najsavremenijim alatima i velikom iskustvu naših servisera, obavljamo veoma pouzdano i efikasno.

Zbog toga možemo da garantujemo da ćemo i za Vas operaciju zamene ekrana na Lenovo K6 mobilnom telefonu uraditi sigurno, bezbedno i u najkraćem roku koji realno bude moguć.

Cena zamene ekrana na Lenovo K6

Uslugu zamene displeja na Lenovo K6 smartfonu u servisu Doktor Mobil pružamo po povoljnoj ceni. A ako biste voleli da imate nešto preciznije podatke bilo o ceni ili o roku za zamenu ekrana, budite slobodni da nam pišete preko formulara u sledećem pasusu ovog teksta ili nas jednostavno pozovite na telefone našeg servisa.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uvek je tu za Vas i slobodno nam se obratite i u slučaju da Vam, pored predstavljene zamene ekrana, nekada zatrebaju i usluge dekodiranja Lenovo telefona, servisa Lenovo mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke) ili zamena baterije na mobilnom telefonu.