Lenovo Phab 2 Plus, Phab 2 Pro – zamena ili popravka konektora punjenja

I fableti, kao i ostali mobilni telefoni, mogu imati problem sa urednim punjenjem baterije ako im se pokvari ili ošteti konektor napajanja. Srećom, tu je pouzdan servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu koji će operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na Lenovo Phab 2 Plus ili Lenovo Phab 2 Pro pametnom telefonu obaviti sigurno, bezbedno i u što je moguće kraćem roku.

Lenovo Phab 2 Plus, Phab 2 Pro – zamena ili popravka konektora punjenjaLenovo Phab2 Plus i Lenovo Phab2 Pro su kvalitetni i elegantno dizajnirani mobilni telefoni (fableti) koji dolaze sa podrškom za LTE (4G) i hibridni Dual SIM, a odlikuju se velikim IPS LCD ekranima od 6.4 inči osetljivim na dodir i osmojezgarnim procesorima sa 3, odnosno 4 GB RAM i 32/64 GB interne memorije (uz microSD za kartice do maksimalnih 256 GB).

Imaju i dobre primarne kamere od 13 MP/16 MP i 8 MP sekundarnu kameru, operativni sistem im je Android verzije 6.0 (Marshmallow), a napajaju se, ukoliko im je potpuno ispravan konektor punjenja, pomoću izdašnih integrisanih (Non-removable) litijum-jonskih baterija sa kapacitetom od 4050 mAh.

Zamena ili popravka konektora napajanja na Lenovo Phab 2 Plus i Lenovo Phab 2 Pro

Uredno napajanje baterije mobilnog uređaja izuzetno je važno za njegovu stabilnu i neometanu autonomiju u radu, ali ono neće biti moguće ako je na telefonu pokvaren ili na neki drugi način oštećen konektor punjenja.

U takvim slučajevima (a najčešće ih izazivaju grubo postupanje kod kačenja na punjač, nagla promena strujnog napona, kvašenje konektorskog ulaza i sl), obično se dešava da smartfon potpuno izgubi svoju funkcionalnost, jer nije u stanju da uspešno puni svoju bateriju.

Ali i taj problem će za Vas biti jednostavno rešiv, pošto ćemo Vam u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pružiti stručnu asisteniciju i nakon precizne dijagnostike izvršiti efikasnu popravku uređaja.

Naš vrlo iskusan i dobro obučen serviserski tim uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na Lenovo Phab 2 Plus ili Lenovo Phab 2 Pro mobilnom telefonu pružiće Vam pouzdano, bezbedno (bez rizika) i u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Lenovo Phab 2 Plus i Lenovo Phab 2 Pro

O ceni zamene ili popravke konektora napajanja na Lenovo Phab 2 Plus i Lenovo Phab 2 Pro smartfonu u našem servisu mobilnih telefona, možete nam pisati preko formulara u nastavku ovog teksta ili nas pozvati na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, osim efikasnog rešavanja problema sa konektorom punjenja, pouzdano i kvalitetno pruža i usluge dekodiranja Lenovo telefona, servisa Lenovo mobilnih telefona i zamene baterije na mobilnim telefonima.