Lenovo Phab Plus – zamena ekrana u Doktor Mobil servisu

Mobilni uređaji sa gigantskim ekranima zbog te svoje značajne karakteristike nalaze se u nešto većem riziku od oštećenja, naročito ukoliko dođe do udarca u njihov displej. Ali servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je uvek spreman da Vam pomogne, pa i u slučaju da Vam treba pouzdana i bezbedna zamena ekrana na Lenovo Phab Plus pametnom telefonu.

Zamena ekrana na Lenovo Phab Plus u servisu Doktor MobilLenovo Phab Plus je zanimljiv mobilni uređaj koji se nalazi na granici između fableta i tableta upravo zbog toga što mu je glavna odlika neobično veliki kapacitivni IPS LCD touchscreen ekran dijagonale 6.8 inči u Full HD rezoluciji (1080 x 1920 piksela).

Uz podršku za hibridni Dual SIM i 4G brzine mreže, ovaj uređaj u tankom (7.6 mm) metalnom kućištu donosi i 64-bitni osmojezgarni procesor (4×1.5 GHz & 4×1.0 GHz), 2 GB sistemske RAM i 32 GB skladišne memorije (dodatnom microSD karticom se može povećati do 64 GB), kamere od 5 MP (selfi) i 13 MP (glavna, sa autofokusom i dvotonskim LED blicem), integrisanu bateriju od 3500 mAh, a radi na OS Android 5.0 (Lollipop).

Zamena displeja na Lenovo Phab Plus

Kada imate mobilni uređaj sa tako velikim ekranom, kao što je slučaj sa modelom Lenovo Phab Plus, normalno je da ćete malo više obratiti pažnju da ne dođe do ispadanja smartfona na tvrdu podlogu ili direktnog udarca u displej.

Ako bi se dogodila neka takva situacija i ukoliko se pri tome uoči da tač skrin ne reaguje na dodir, LCD ne daje normalno sliku ili je napuklo staklo, jasno bi bilo da je ekran uređaja definitivno oštećen i da se mora zameniti novim.

Operaciju zamene ekrana na Lenovo Phab Plus mobilnom telefonu u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu obavljamo garantovano sigurno i bezbedno (bez rizika po mobilni uređaj).

To je postupak koji naši stručni i iskusni serviseri vrše pouzdano, efikasno i u najkraćem mogućem vremenskom roku (on zavisi isključivo od trenutnog broja naloga u servisu).

Cena zamene ekrana na Lenovo Phab Plus

Cena zamene displeja na Lenovo Phab Plus smartfonu ili fabletu u servisu Doktor Mobil je povoljna. Vi nam bez ustručavanja pišite putem formulara u sledećem pasusu ovog teksta ili nas pozovite na telefone našeg servisa ako Vam zatrebaju precizniji podaci o ceni ili roku za zamenu ekrana.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Budite sigurni da je servis Doktor Mobil tu za Vas i ukoliko Vam, pored pouzdane zamene oštećenog ekrana, zatrebaju dekodiranje Lenovo telefona, servis Lenovo mobilnih telefona (uspešno rešavanje svih softverskih i hardverskih problema) ili zamena baterije na mobilnom telefonu.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button