Lenovo Phab Plus – zamena ili popravka konektora punjenja (Doktor Mobil)

I na fabletima, kao i na kompaktnijim mobilnim telefonima, može se desiti da konektor punjenja (napajanja) ne radi kako treba, zbog čega uređaj nema stabilno i neprekinuto napajanje električnom energijom. Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je zato tu da za Vas obavi sigurnu, pouzdanu i bezbednu zamenu ili popravku konektora punjenja na Lenovo Phab Plus pametnom telefonu.

Lenovo Phab Plus – zamena ili popravka konektora punjenja (Doktor Mobil)Lenovo Phab Plus je mobilni uređaj velikih gabarita (nešto između fableta i tableta) koji dolazi sa ogromnim 6.8-inčnim Full HD ekranom osetljivim na dodir, podrškom za LTE (4G brzine mreže) i hibridni Dual SIM, osmojezgarnim procesorom sa 2 GB RAM i 32 GB interne memorije (plus microSD slot za kartice do 64 GB) i kamerama od 13 MP (primarna, sa dvotonskim LED blicem i autofokusom) i 5 MP (selfi).

Ovom zanimljivom uređaju, koji radi na operativnom sistemu Android 5.0 (Lollipop), potrebno je i „ozbiljno“ napajanje električnom energijom koje, naravno uz ispravan konektor punjenja, dobija preko integrisane (Non-removable) Li-Po baterije kapaciteta 3500 mAh.

Zamena ili popravka konektora napajanja na Lenovo Phab Plus

Kvar ili oštećenje konektora punjenja (napajanja) na mobilnom uređaju nije nimalo prijatna stvar, pošto u najvećem broju slučajeva prouzrokuje njegovu potpunu nefunkcionalnost (ne može da puni bateriju ili to čini vrlo otežano).

Takav problem može da izazove nepažljivo rukovanje prilikom kačenja uređaja na punjač, ali i neadekvatan napon na električnoj mreži, kvašenje vodom ili nekom drugom tečnošću, itd. (ponekad izgleda i kao da je konektor otkazao „sam od sebe“, uglavnom zbog određene fabričke greške).

Ali bez obzira na razlog koji je doveo do ovog problema, na takvom uređaju potrebno je uraditi stručnu dijagnostiku i efikasnu popravku kvara, što je usluga koju ćemo Vam u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pružiti pouzdano i kvalitetno.

Osetljivu operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na Lenovo Phab Plus mobilnom telefonu za Vas ćemo izvršiti sigurno, bezbedno (bez rizika po uređaj) i u zaista najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Lenovo Phab Plus

Uslugu zamene ili popravke konektora napajanja na Lenovo Phab Plus smartfonu u našem servisu mobilnih telefona pružamo po povoljnoj ceni. Za više informacija o ceni ili roku za popravku uređaja, najbolje je da nam pišete preko formulara u nastavku teksta ili nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, osim uspešnog otklanjanja problema sa konektorom punjenja, kvalitetno i pouzdano pruža i usluge dekodiranja Lenovo telefona, servisa Lenovo mobilnih telefona (raznovrsne hardverske i softverske popravke na uređajima Lenovo brenda) i zamene baterije na mobilnim telefonima.