Lenovo S90 Sisley – zamena ekrana

Zašto da se nervirate i trošite živce zbog polomljenog ekrana na mobilnom telefonu? Samo donesite svoj mobilni uređaj u naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, a tim naših stručnih i iskusnih servisera će operaciju zamene ekrana na Lenovo S90 Sisley pametnom telefonu obaviti pouzdano i potpuno bezbedno (bez rizika po uređaj).

Zamena ekrana na Lenovo S90 – servis Doktor Mobil u BeograduLenovo S90 Sisley je vrlo tanak (6.9 mm) i lagan (129 g) pametni telefon, pomalo nalik na iPhone 6, a može se kupiti po dosta pristupačnoj ceni. Ima dobar kapacitivni Super Amoled touchscreen ekran od 5.0 inči u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela), nažalost bez neke dodatne zaštite.

Uz podršku za Dual SIM, ovaj smartfon poseduje četvorojezgarni procesor na 1.2 GHz, sa 1/2 GB RAM i 16/32 GB interne memorije, operativni sistem mu je Android 4.4.4 (KitKat), kamere sa senzorima od 8 MP (selfi) i 13 MP (primarna, sa LED blicem, autofokusom, HDR i drugim funkcijama), a integrisana baterija dolazi sa kapacitetom od 2300 mAh.

Zamena ekrana na Lenovo S90 Sisley

Ekrani na mobilnim telefonima, posebno kada nemaju neku posebnu zaštitu, a takav je slučaj i sa modelom Lenovo S90, prilično lako mogu da se slomiju ili oštete ako uređaj pretrpi udarac u displej ili ako padne na neku tvrdu podlogu.

Kao rezultat toga, obično se dešava da pukne ili napukne staklo, tač skrin ne reaguje na dodir ili displej telefona ne prikazuje sliku, pa je jedino rešenje za popravku uređaja zamena oštećenog ekrana novim.

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stojimo Vam na raspolaganju da ovaj ne baš mali problem za svakog vlasnika smartfona, rešimo pouzdano, bezbedno i vrlo efikasno.

Operaciju zamene ekrana na Lenovo S90 Sisley mobilnom telefonu obavićemo stručno, sigurno i u najkraćem roku koji realno bude moguć (on zavisi pre svega od trenutnog broja naloga u servisu).

Cena zamene ekrana na Lenovo S90 Sisley

Zamenu displeja na smartfonu Lenovo S90 Sisley u servisu Doktor Mobil vršimo po povoljnoj ceni. Ukoliko Vam trebaju preciznije informacije o ceni ili roku za pružanje ove usluge, samo nam pošaljite pisani upit preko forme koju ćete videti u nastavku teksta ili nas pozovite na telefone našeg servisa.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Naš specijalistički servis će Vam pružiti stručnu pomoć za svaki problem koji imate sa mobilnim telefonom, a samo neke od operacija koje uspešno vršimo su dekodiranje Lenovo telefona, kompletan servis Lenovo mobilnih telefona i zamena baterije na mobilnom telefonu.