• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Lenovo Tab 2 A7-20 – zamena ekrana

Tablet, kao uređaj sa velikim ekranom, prilikom nošenja i korišćenja treba pričuvati od eventualnih udaraca ili ispadanja na tvrdu podlogu, jer se lako može dogoditi da u takvoj situaciji strada njegov displej. Tu vrstu kvara u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu otklanjamo pouzdanom i sigurnom operacijom zamene ekrana na Lenovo Tab 2 A7-20 tabletu.

Zamena ekrana na Lenovo Tab 2 A7-20 u servisu Doktor MobilLenovo Tab 2 A7-20 je prilično kompaktan i cenovno privlačan tablet koji u dizajnu sa nešto oštrijim ivicama donosi solidan IPS LCD touchscreen ekran dijagonale 7.0 inči u rezoluciji 600 x 1024 piksela (nažalost, bez bilo kakve dodatne zaštite).

Ovaj uređaj radi na operativnom sistemu Android 4.4 (KitKat), kojeg pokreće četvorojezgarni procesor maksimalnog radnog takta 1.3 GHz, uparen sa 1 GB RAM i 8/16 GB interne memorije (može se microSD karticom povećati do 32 GB). Skromna primarna kamera dolazi sa senzorom od 2 MP, dok je sekundarna VGA. Za autonomiju u radu zadužena je integrisana baterija kapaciteta 3450 mAh.

Zamena ekrana na Lenovo Tab 2 A7-20

Ekran ili displej tableta, kao i mobilnog telefona, spada u najnežnije komponente ovih uređaja, pa sa njima treba uvek pažljivo rukovati da u nekom nepovoljnom razvoju događaja (npr. ispuštanje na beton, asfalt ili kamen) ne bi došlo do ozbiljnijeg lomljenja ili oštećenja.

Ali ako bi Vam se, nažalost, nešto slično i desilo, pri čemu vidite da displej ne prikazuje sliku, tačskrin ne reaguje na dodir ili je napuklo staklo, znajte da servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ima sofisticirane alate i iskusne i dobro obučene servisere koji takav problem mogu da reše vrlo uspešno i efikasno.

Uslugu zamene ekrana na tabletu Lenovo Tab 2 A7-20 pružićemo Vam sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno (bez ikakvog rizika po uređaj), a posebno ćemo se potruditi da čitav proces završimo u što kraćem roku.

Cena zamene ekrana na Lenovo Tab 2 A7-20

Operaciju zamene displeja na Lenovo Tab 2 A7-20 tabletu u servisu Doktor Mobil vršimo po povoljnoj ceni. U slučaju da su Vam neophodne detaljnije informacije, najbolje je da nas pozovete na telefone našeg servisa ili nam pošaljete pisani upit kroz formu koju ćete pronaći u sledećem pasusu.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-80-49 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Naš specijalistički servis Doktor Mobil u Beogradu uspešno i kvalitetno rešava sve hardverske i softverske probleme na mobilnim uređajima, a ovom prilikom Vam prezentujemo i naše usluge dekodiranja Lenovo telefona, servisa Lenovo mobilnih telefona i zamene baterije na tabletu i mobilnom telefonu.