Mobilni uređaji sa ogromnim ekranima uvek su, razume se, u većem riziku od eventualnog oštećenja displeja do kojeg može doći usled slučajnog udarca ili pada na čvrstu podlogu. Zato smo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu spremni da Vam pružimo efikasnu i kvalitetnu profesionalnu uslugu zamene ekrana na Lenovo Tab S8 tabletu.

Zamena ekrana na Lenovo Tab S8-50L – servis Doktor MobilLenovo Tab S8 je interesantan tablet odličnih karakteristika koji se može nabaviti po dosta pristupačnoj ceni. Njegov kapacitivni IPS LCD touchscreen ekran ima dijagonalu od 8.0 inči i visoku rezoluciju od 1200 x 1920 piksela.

Jak četvorojezgarni 64-bitni Intelov procesor na 1.86 GHz „vrti“ Android OS verzije 4.4.2 (KitKat), sa 2 GB RAM i 16 GB interne memorije (plus microSD slot za povećanje do 32 GB), a tu je i solidna primarna kamera od 8 MP sa autofokusom i LED blicem (sekundarna je 1.6 MP), kao i integrisana baterija ne baš izdašnog kapaciteta za jedan tablet od 4290 mAh.

Zamena ekrana na Lenovo Tab S8

I sa ovim mobilnim uređajem velikog ekrana treba pažljivo rukovati upravo da ne bi kojim slučajem došlo do pucanja ili lomljenja njegovog displeja, što se relativno često dešava prilikom ispadanja ili udarca u ekran. Ako se u nekoj takvoj situaciji ispostavi da tačskrin ne reaguje na dodir, displej ne prikazuje sliku ili je napuklo staklo, očigledno je da je ekran nepovratno oštećen i da je jedini način za popravku njegova zamena novim.

Ovu prilično osetljivu operaciju u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu za Vas ćemo obaviti pouzdano, sigurno i potpuno bezbedno (bez rizika po uređaj), uz korišćenje najsavremenijih alata.

Maksimalno ćemo se potruditi da Vam uslugu zamene ekrana na tabletu Lenovo Tab S8 pružimo i u najkraćem mogućem roku, koji će zavisiti pre svega od trenutnog broja naloga u servisu, a precizniju procenu Vam možemo dati na licu mesta.

Cena zamene ekrana na Lenovo Tab S8

Što se tiče cene zamene displeja na Lenovo Tab S8 tabletu, ona je u našem servisu povoljna. Ako biste voleli da unapred imate konkretnije informacije o ceni ili roku za izvođenje ove operacije, budite slobodni da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili da nam pošaljete pisani upit preko formulara u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam stoji na raspolaganju i ako Vam budu trebale profesionalne usluge dekodiranja Lenovo telefona, servisa Lenovo mobilnih telefona (sve softverske i hardverske popravke na Lenovo uređajima) ili zamene baterije na tabletu i mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena