• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Lenovo Vibe C2 – zamena ekrana

Iako dolaze sa različitim veličinama i odlikuju se raznovrsnim kvalitetom izrade, ekrani smartfona su njihove najnežnije komponente i treba ih čuvati od mogućih oštećenja. Ipak, i ako dođe do takve neželjene situacije, servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je tu da za Vas uspešno otkloni kvar efikasnom i pouzdanom zamenom ekrana na Lenovo Vibe C2 pametnom telefonu.

Zamena ekrana na Lenovo C2 u servisu Doktor Mobil u BeograduLenovo C2 (k10a40) je pametni telefon namenjen korisnicima sa ograničenim budžetom i dolazi sa podrškom za Dual SIM i kapacitivnim IPS LCD touchscreen ekranom dijagonale 5.0 inči u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela).

Pristojne performanse ovog mobilnog uređaja čine četvorojezgarni procesor maksimalnog radnog takta 1.0 GHz koji zajedno sa 1 GB sistemske RAM memorije pokreće njegov OS Android verzije 6.0 (Marshmallow), dok se 8/16 GB skladišne memorije dodatnom microSD karticom može povećati do 32 GB. Autonomiju u radu mu pruža izmenjiva baterija sa kapacitetom od 2750 mAh, a za fotografije i video zapise tu su kamere od 5 MP (selfi) i 8 MP (glavna, sa LED blicem i autofokusom).

Zamena ekrana na Lenovo C2

Ako Vam se dogodi da sticajem okolnosti (npr. ispadanje telefona na tvrdu podlogu ili direktan udarac u displej) slomijete ili nekako drugačije oštetite njegov ekran, nemojte se previše brinuti, pošto taj problem pouzdano i vrlo kvalitetno rešavamo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Da je u pitanju kvar koji se uspešno može otkloniti operacijom zamene i ugradnje novog ekrana biće Vam jasno ako uočite da displej uređaja ne prikazuje sliku kako treba, tač skrin ne reaguje na dodir ili je puklo/napuklo njegovo staklo.

U takvoj situaciji, najsigurnije je da donesete ili pošaljete telefon u naš servis, gde će obučeni i iskusni serviseri obaviti stručnu dijagnostiku i u najkraćem mogućem roku sprovesti bezbedan (bez rizika po uređaj) postupak zamene ekrana na Lenovo Vibe C2 mobilnom telefonu.

Cena zamene ekrana na Lenovo Vibe C2

Sama cena zamene displeja na Lenovo Vibe C2 smartfonu u servisu Doktor Mobil je povoljna, a svakako nam možete pisati preko forme u sledećem odeljku ovog teksta ili nas pozvati na telefone našeg servisa ako poželite da dobijete preciznije informacije o ceni ili roku za zamenu ekrana.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-80-49 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Stručan serviserski tim Doktor Mobil servisa stoji Vam na raspolaganju da uspešno i efikasno reši svaki problem koji imate sa svojim pametnim telefonom, a neke od naših najpoznatijih usluga su dekodiranje Lenovo telefona, servis Lenovo mobilnih telefona (otklanjanje svih softverskih i hardverskih kvarova) i zamena baterije na mobilnom telefonu.

  • Mobilni svet