Lenovo Vibe K5 – zamena ili popravka konektora punjenja

Nemogućnost mobilnog telefona da uredno i bez problema puni svoju bateriju jedan je od čestih razloga potpune nefunkcionalnosti uređaja, a uzrok može biti u kvaru konektora punjenja (napajanja). Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu zato pruža efikasnu i pouzdanu uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na Lenovo Vibe K5 pametnom telefonu.

Zamena konektora punjenja na Lenovo K5 – servis Doktor MobilLenovo Vibe K5 (Lenovo A6020 a40) je kvalitetan pametni telefon iz cenovno pristupačnije A serije kineskog proizvođača koji poseduje 5.0-inčni IPS LCD ekran osetljiv na dodir u HD rezoluciji, osmojezgarni procesor uparen sa 2 GB RAM i 16 GB interne memorije (plus microSD slot do 32 GB), odlične zvučnike i kamere sa senzorima od 5 MP (selfi) i 13 MP (leđna, sa autofokusom i LED blicem).

Instaliran mu je operativni sistem Android verzije 5.1 (Lollipop), a za napajanje je predviđena izmenjiva baterija kapaciteta 2750 mAh koja će mu pružiti natprosečno dobru autonomiju u radu, razume se ako se nesmetano puni, za šta je bitno da uređaj ima ispravan konektor punjenja ili napajanja.

Zamena ili popravka konektora napajanja na Lenovo Vibe K5

Kao što smo napomenuli, da bi mobilni telefon imao stabilan rad i kontinuirano napajanje električnom energijom, njegova baterija mora redovno da se puni, što neće biti moguće ako je na uređaju oštećen konektor napajanja ili punjenja (tada se baterija otežano puni ili se uopšte ne puni, a moguće je i da telefon ne „prepoznaje“ da je priključen na punjač).

Do takvog kvara može doći zbog nepažljivog rukovanja (fizičko oštećenje konektora) ili usled korišćenja lošeg punjača, kvašenja konektora, neodgovarajućeg napona na električnoj mreži, itd.

Pošto je to problem koji dovodi do krajnje nefunkcionalnosti smartfona, servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu vrši pouzdanu i bezbednu operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na Lenovo Vibe K5 mobilnom telefonu.

Ovu dosta osetljivu uslugu naši iskusni serviseri pružiće Vam garantovano sigurno i u najkraćem roku koji realno bude moguć (on zavisi jedino od trenutnog broja naloga u servisu).

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Lenovo Vibe K5

U servisu Doktor Mobil cena zamene ili popravke konektora punjenja na Lenovo Vibe K5 smartfonu je povoljna. U slučaju da su Vam potrebni precizniji podaci o ceni ili roku za pružanje ove usluge, najbolje je da nas pozovete na telefone našeg servisa ili da nam pišete putem forme u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam stoji na raspolaganju i ako Vam, pored uspešne i kvalitetne zamene konektora punjenja, budu trebale i usluge dekodiranja Lenovo telefona, servisa Lenovo mobilnih telefona ili zamene baterije na mobilnom telefonu.