Lenovo Vibe S1 i S1 Lite – zamena baterije

Jedna od važnih i vrlo čestih usluga koje vlasnicima pametnih telefona pružamo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu jeste zamena baterije na mobilnim uređajima. Slobodno nam se obratite i ako Vam bude potrebna zamena baterije na Lenovo Vibe S1 ili Lenovo Vibe S1 Lite mobilnom telefonu, jer ćemo tu operaciju za Vas obaviti pouzdano i bezbedno.

Zamena baterije na Lenovo Vibe S1 i S1 LiteLenovo Vibe S1 i Lenovo Vibe S1 Lite su lepo dizajnirani pametni telefoni, namenjeni ljubiteljima multimedije jer je poseban naglasak na njihovim kamerama. Imaju 5.0-inčne IPS LCD tačskrin ekrane FullHD rezolucije (1080 x 1920 piksela).

Autonomiju u radu ovim telefonima koja se može oceniti prosečnom (pri nekom standardnom intenzitetu korišćenja) pružaju integrisane (Non-removable) Li-Po baterije kapaciteta 2420 mAh kod modela Vibe S1 i 2700 mAh kod verzije Vibe S1 Lite.

Stabilan i brz rad ovih smartfona obezbeđuje osmojezgarni procesor uparen sa 3 GB (na S1) odnosno 2 GB (na S1 Lite) RAM memorije i 32/16 GB interne memorije, OS im je Android 5.0/5.1 (Lollipop), a kamere primarna od 13 MP sa dvotonskim LED blicem, autofokusom i bogatim dodatnim funkcijama i prednja selfi 8 MP kamera (S1 ima i drugu selfi kameru od 2 MP).

Zamena baterije na Lenovo Vibe S1 i Lenovo Vibe S1 Lite

Zamena baterije na mobilnom telefonu biće Vam potrebna ako primetite da se baterija na Vašem smartfonu neobično dugo puni do 100% ili ako se neprirodno brzo ispazni (pri uobičajenom režimu korišćenja).

To se događa zbog toga što baterije na pametnim telefonima imaju vek trajanja i vremenom dotraju, ali treba imati u vidu da bateriju na ovim modelima ne možete promeniti sami jer su u pitanju fabrički integrisane, tzv. neuklonjive baterije, pa to za Vas mora obaviti neki specijalistički servis mobilnih telefona kao što je naš servis Doktor Mobil.

Samo nam se javite ili dođite do nas i naši stručni serviseri će operaciju zamene baterije na Lenovo Vibe S1 ili Vibe S1 Lite smartfonu izvršiti sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno po Vaš uređaj.

Ovu uslugu pružićemo Vam u zaista najkraćem mogućem roku (zavisi samo od trenutnog broja naloga u servisu), da ne biste dugo čekali na ponovno druženje sa svojim mobilnim „ljubimcem“ :)

Cena zamene baterije na Lenovo Vibe S1 i S1 Lite

Cena zamene baterije na Lenovo Vibe S1 ili Lenovo Vibe S1 Lite mobilnom telefonu u servisu Doktor Mobil je pristupačna. Da biste dobili preciznije informacije o ceni ili roku za izvođenje ove operacije, izvolite pozovite nas na telefone servisa ili nam pošaljite pisani upit preko formulara u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Uz stručnu i kvalitetnu uslugu zamene baterije na mobilnim telefonima, kod nas efikasno možete obaviti i dekodiranje Lenovo telefona, kao i sve softverske i hardverske popravke u servisu Lenovo mobilnih telefona.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button