Zamena oštećenog displeja na tabletu može da se pretvori u nepotrebnu dodatnu brigu ako niste sigurni ko bi taj posao za Vas mogao da obavi profesionalno i bezbedno po uređaj. Zato Vas pozivamo da dođete u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu gde ćemo sa punom pažnjom i potpuno pouzdano uraditi operaciju zamene ekrana na Lenovo Yoga Tab 2 10.1 tabletu.

Zamena ekrana na Lenovo Yoga Tab 2 10.1 – Doktor MobilLenovo Yoga Tab 2 10.1 je vrlo zanimljiv i elegantno dizajniran tablet uređaj koji dolazi u čvrstom i kvalitetnom kućištu, sa robusnim kapativnim IPS LCD touchscreen ekranom dijagonale 10.1 inči u Full HD rezoluciji (1920 x 1200 piksela), a cilindrični stalak omogućava jednostavno postavljanje uređaja u željeni položaj.

Njegov 64-bitni četvorojezgarni procesor na 1.86 GHz, sa 2 GB RAM memorije, lako izvršava sve zadatke, a 16 GB interne memorije se microSD karticom može proširiti do 64 GB. Operativni sistem mu je Android 4.4.2 (KitKat), a pored moćne integrisane baterije od 9600 mAh i podrške za 4G, Yoga Tab 2 ima i kamere od 1.6 MP (prednja) i 8 MP (leđna).

Zamena ekrana na Lenovo Yoga Tab 2 10.1

Pošto ima zaista ogroman displej, ovaj tablet može biti dosta osetljiv na udarce ili ispadanje na čvršću podlogu, pa sa njim treba pažljivije rukovati da slučajno ne bi došlo do oštećenja ekrana. Ako bi se u takvoj situaciji ustanovilo da tač skrin ne reaguje na dodir, displej ne prikazuje sliku ili je napuklo staklo, to bi, nažalost, značilo da je ekran trajno oštećen i da mora da se zameni novim.

Ali „sreća u nesreći“ je da i tako ozbiljan problem u našem specijalističkom servisu Doktor Mobil u Beogradu možete rešiti veoma kvalitetno, pouzdano i potpuno bezbedno (bez rizika po uređaj).

Profesionalno obučeni i iskusni serviseri koji kod nas rade će operaciju zamene displeja na tabletu Lenovo Yoga Tab 2 10.1 za Vas obaviti garantovano sigurno i u najkraćem vremenskom roku koji realno bude moguć (on zavisi samo od trenutnog broja zahteva u servisu).

Cena zamene ekrana na Lenovo Yoga Tab 2 10.1

Uslugu zamene ekrana na Lenovo Yoga Tab 2 10.1 tabletu u našem servisu pružićemo Vam po povoljnoj ceni. Ukoliko želite da dobijete preciznije podatke o ceni ili roku za završetak ove operacije, budite slobodni da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa, a možete nam i pisati preko formulara u sledećem pasusu ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Želimo Vam da Vam Vaši mobilni uređaji besprekorno rade, a ako se ipak desi da Vam u njihovom održavanju zatreba stručna pomoć – samo se obratite Doktor Mobil servisu, jer kvalitetno vršimo sve hardverske i softverske intervencije, bilo da je u pitanju zamena baterije na tabletu ili mobilnom telefonu, servis Lenovo mobilnih uređaja ili dekodiranje Lenovo telefona.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena