• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

LG G Flex dekodiranje

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil Vam možemo brzo i efikasno izvršiti dekodiranje LG G Flex mobilnog telefona. Kada uradite otključavanje LG G Flex mobilnog telefona dobijate mogućnost da Vaš mobilni telefon funkcioniše na svim mobilnim mrežama. Dođite kod nas, a mi ćemo Vam na najbrži mogući način osposobiti telefon tako da radi na mrežama različitih mobilnih operatora.

lg g flexLG G Flex mobilni telefon možete kupiti kod Vip mobilnog operatora uz Smart MAX tarifu. Za uzvrat dobijate sjajan telefon kako po karakteristikama tako i po izgledu. LG G Flex koristi Android operativni sistem 4.2.2. Dimenzija je 160.5 x 81.6 x 8.7 mm, dok mu je težina 177 gr. Procesor je odličan, sa četiri jezgra i radi na 2.26 GHz. Ekran je veličine 6 inča, što je i više nego dovoljno, dok mu je rezolucija 1280 x 720 piksela. Kamera je zaista odlična, rezolucije je 13 MP. Telefon ima 2 GB RAM memorije, dok mu je interna memorija 32 GB. Nećete se pokajati, zaista brz, kvalitetan i iznad svega pouzdan mobilni telefon.

LG G Flex dekodiranje

Kada kupite LG G Flex mobilni telefon kod Vip mobilnog operatora, nećete moći da ga koristite i na drugim mobilni mrežama poput Telenora i Telekoma. Da biste dobili ovu funkciju potrebno je da izvršite dekodiranje LG G Flex mobilnog telefona. Doktor Mobil servis mobilnih telefona Vam na brz i efikasan način Vrši otključavanje LG G Flex mobilnog telefona, tako da ga nakon dekodiranja možete koristiti na svim mrežama.

Dođite kod nas, a mi ćemo se potruditi da Vam na najbolji mogući način osposobimo telefon da radi na svim mobilnim mrežama.

Za više informacija oko cene za dekodiranje LG G Flex mobilnog telefona možete nas pozvati na telefone, poslati nam email ili posetiti naš servis mobilnih telefona u Beogradu.

Dekodiranje LG G Flex telefona pomoću koda on-line putem

Postoji i mogućnost dekodiranja Vašeg LG G Flex telefona on-line putem bez dolaska u servis.

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil Vam nudi on-line dekodiranje LG G Flex telefona putem koda, bez dolaska u servis. Ukoliko želite da koristite ovu uslugu, neophodno je da popunite dole navedeni formular. Postupak dekodiranja je sledeći:

1. Pošaljite nam porukom Vaš model LG telefona i IMEI broj telefona (naći ćete ga na nalepnici na telefonu ispod baterije ili pozivanjem broja *#06# ili ako još uvek imate originalnu kutiju od telefona potražite model i IMEI broj).

2. Prvo ćemo proveriti da li sigurno imamo kod za otključavanje za vaš telefon, a zatim ćemo vam javiti da možete da uplatite novac na naš račun.

3. Nakon što evidentiramo vašu uplatu,  ili ako želite da ubrzate proces možete da nam pošaljete potvrdu o uplati (možete slikati ili skenirati uplatnicu i poslati emailom) dobićete Vaš kod na email i uputstvo kako da ga ukucate.

4. Otključavanje je trajno i garancija operatera se ne gubi. Telefon će raditi na bilo kojoj mobilnoj mreži.

5. Mogućnost dogovora oko cene za otključavanje više telefona.

Upit o ceni dekodiranja telefona

Unesite potrebne podatke u polja ispod. Informaciju o mogućnosti, ceni i vremenu za dekodiranje vašeg telefona poslaćemo vam na email koji navedete u najkraćem mogućem roku.

Proizvođač

Model telefona

Mreža na kojoj je zaključan

Vaše ime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Dodatne informacije