Ukoliko Vam je potrebno dekodiranje LG G2 mobilnog telefona, servis mobilnih telefona Doktor Mobil Vam stoji na usluzi. Otključavanje LG G2 mobilnog telefona će Vam pružiti još jednu mogućnost, a to je da ćete Vaš mobilni telefon moći da koristite u mrežama različitih mobilnih operatora.

lg g2 mobilniLG G2 mobilni telefon možete kupiti kod Vip mobilnog operatora uz Smart 3000 tarifu. Po performansama u odnosu na LG G3 mobilni telefon zaostaje vrlo malo, tako da ćete sigurno dobiti brz i odličan telefon. Dimenzija je 138.5 x 70.9 x 8.9 mm, dok mu je težina 143 gr.

Procesor ima četiri jezgra i radi na 2.26 GHz. Ekran je rezolucije 1080 x 1920 piksela, dok je veličina ekrana 5.2 inča. Kamera daje slike rezolucije 13 MP, slike su jasne, a prikaz boja odličan. Telefon poseduje 2 GB RAM memorije, dok mu je interna memorija 16 GB. Sve u svemu odličan i kvalitetan telefon kako po karakteristikama, tako i po samom dizajnu i krajnjoj obradi.

LG G2 dekodiranje

Kupovinom LG G2 mobilnog telefona kod Vip mobilnog operatora, Vaš telefon će biti zaključan za druge mobilne mreže. Da biste mogli da ga koristite i u drugim mobilnim mrežama potrebno je da uradite otključavanje LG G2 mobilnog telefona. Ovim postupkom će biti omogućeno da Vaš LG G2 mobilni telefon može da radi i na drugim mrežama.

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil na efikasan i brz način Vam nudimo uslugu dekodiranja LG G2 mobilnog telefona. Vaše je samo da donesete mobilni telefon kod nas, za ostalo ćemo se mi pobrinuti.

Kada Vam budemo otključali mobilni telefon, on se po funkcionalnosti neće promeniti, ali će sada moći da se koristi i na ostalim mobilnim mrežema.

Za više informacija oko cene za dekodiranje LG G2 mobilnog telefona možete nas pozvati na telefone, poslati nam email ili posetiti naš servis mobilnih telefona u Beogradu.

Dekodiranje LG G2 telefona pomoću koda on-line putem

Postoji i mogućnost dekodiranja Vašeg LG G2 telefona on-line putem bez dolaska u servis.

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil Vam nudi on-line dekodiranje LG G2 telefona putem koda, bez dolaska u servis. Ukoliko želite da koristite ovu uslugu, neophodno je da popunite dole navedeni formular. Postupak dekodiranja je sledeći:

1. Pošaljite nam porukom Vaš model LG telefona i IMEI broj telefona (naći ćete ga na nalepnici na telefonu ispod baterije ili pozivanjem broja *#06# ili ako još uvek imate originalnu kutiju od telefona potražite model i IMEI broj).

2. Prvo ćemo proveriti da li sigurno imamo kod za otključavanje za vaš telefon, a zatim ćemo vam javiti da možete da uplatite novac na naš račun.

3. Nakon što evidentiramo vašu uplatu,  ili ako želite da ubrzate proces možete da nam pošaljete potvrdu o uplati (možete slikati ili skenirati uplatnicu i poslati emailom) dobićete Vaš kod na email i uputstvo kako da ga ukucate.

4. Otključavanje je trajno i garancija operatera se ne gubi. Telefon će raditi na bilo kojoj mobilnoj mreži.

5. Mogućnost dogovora oko cene za otključavanje više telefona.

Upit o ceni dekodiranja telefona

Unesite potrebne podatke u polja ispod. Informaciju o mogućnosti, ceni i vremenu za dekodiranje vašeg telefona poslaćemo vam na email koji navedete u najkraćem mogućem roku.

Proizvođač

Model telefona

Mreža na kojoj je zaključan

Vaše ime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Dodatne informacije

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena