• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

LG G2 mini dekodiranje

Ukoliko želite da Vaš LG G2 mini mobilni telefon koristite na svim mrežama potrebno Vam je dekodiranje LG G2 mini mobilnog telefona. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil veoma brzo i pouzdano Vam možemo pružiti uslugu koja se odnosi na otključavanje LG G2 mini mobilnog telefona.

lg g2 mobi LG G2 mini mobilni telefon možete kupiti kod Vip mobilnog operatora uz smart 1000 tarifu. Telefon je elegantan, brz i pouzdan tako da se sigurno nećete pokajati. Dimenzija je 129.6 x 66.0x 9.8mm, dok mu je težina 125 gr.  Procesor ima četiri jezgra i radi na 1.2 GHz.  Veličina ekrana je 4.7 inča, dok mu je rezolucija 540 x 960 piksela. Kamera je rezolucije 8MP, što je sasvim dovoljno za lepe i kvalitetne slike. Što se tiče same memorije, telefon poseduje 1 GB RAM memorije, dok je eksterna memorija do 32 GB.

LG G2 mini dekodiranje

Kupovinom LG G2 mini mobilnog telefona kod Vip mobilnog operatora, Vaš mobilni telefon je zaključan za druge mobilne mreže, i da biste ga koristili u drugim mobilnim mrežama potrebno je da izvršite dekodiranje LG G2 mini mobilnog telefona.

Doktor Mobil servis mobilnih telefona Vam u najkraćem roku brzo i pouzdano može osposobiti mobilni telefon da radi i na drugim mrežama, Vaše je samo da donesete telefon u naš servis, ostalo je naša briga.

Za više informacija oko cene za dekodiranje LG G2 mobilnog telefona možete nas pozvati na telefone, poslati nam email ili posetiti naš servis mobilnih telefona u Beogradu.