LG G3 dekodiranje

29-11-2014

U našem servisu mobilnih telefona Doktor Mobil možete brzo i efikasno izvršiti dekodiranje LG G3 mobilnog telefona. Otključavanje LG G3 mobilnog telefona Vam pruža mogućnost da Vaš telefon postane funkcionalan u različitim mrežama mobilnih operatora, tj. biće otključan za sve mreže.

lg g3LG G3 mobilni telefona možete kupiti kod Vip mobilnog operatora uz Smart 3000 tarifu. Ukoliko kupite LG G3 mobilni telefon za uzvrat ćete dobiti, brz, elegantan i iznad svega odličan telefon što se tiče samog upravljanja njime. Telefon je dimenzija 146.3 x 74.6 x 8.9 mm, dok mu je težina 149 gr. Ono što ga čini brzim i efikasnim je upravo procesor sa četiri jezgra koji radi na 2.5 GHz. Ekran daje odličan prikaz slika i boja, rezolucije je 1440 x 2560 piksela, dok je viličina ekrana 5.5 inča. Kamera je fenomenalnih 13 MP, pa nećete imati nikakvih zamerki što se tiče kvaliteta i veličine Vaših slika i video prikaza. Telefon ima 2 GB RAM memorije, dok mu možete dodati do 128 GB eksterne memorije. Fantastično čak i za ljubitelje zahtevnih igrica i filmova.

LG G3 dekodiranje

Ukoliko kupite LG G3 mobilni telefon kod Vip mobilnog operatora, on će biti zaključan za ostale mreže i nećete moći da koristite na njemu mreže drugih mobilnih operatora. Da biste mogli da Vašem telefonu obezbedite ovu funkciju, potrebno je da otključate Vaš LG G3 mobilni telefon. Tu Doktor Mobil servis mobilnih telefona stupa na snagu. Na licu mesta brzo i pouzdano vršimo dekodiranje LG G3 mobilnog telefona.

Nakon što izvršimo otključavanje LG G3 mobilnog telefona, dobijate mogućnost da ga koristite u mrežama drugih operatora. Dođite u naš servis, a mi ćemo Vam na najbrži mogući način osposobiti telefon za druge mobilne mreže.

Za više informacija oko cene za dekodiranje LG G3 mobilnog telefona možete nas pozvati na telefone, poslati nam email ili posetiti naš servis mobilnih telefona u Beogradu.

Dekodiranje LG G3 telefona pomoću koda on-line putem

Postoji i mogućnost dekodiranja Vašeg LG G3 telefona on-line putem bez dolaska u servis.

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil Vam nudi on-line dekodiranje LG G3 telefona putem koda, bez dolaska u servis. Ukoliko želite da koristite ovu uslugu, neophodno je da popunite dole navedeni formular. Postupak dekodiranja je sledeći:

1. Pošaljite nam porukom Vaš model LG telefona i IMEI broj telefona (naći ćete ga na nalepnici na telefonu ispod baterije ili pozivanjem broja *#06# ili ako još uvek imate originalnu kutiju od telefona potražite model i IMEI broj).

2. Prvo ćemo proveriti da li sigurno imamo kod za otključavanje za vaš telefon, a zatim ćemo vam javiti da možete da uplatite novac na naš račun.

3. Nakon što evidentiramo vašu uplatu,  ili ako želite da ubrzate proces možete da nam pošaljete potvrdu o uplati (možete slikati ili skenirati uplatnicu i poslati emailom) dobićete Vaš kod na email i uputstvo kako da ga ukucate.

4. Otključavanje je trajno i garancija operatera se ne gubi. Telefon će raditi na bilo kojoj mobilnoj mreži.

5. Mogućnost dogovora oko cene za otključavanje više telefona.

Upit o ceni dekodiranja telefona

Unesite potrebne podatke u polja ispod. Informaciju o mogućnosti, ceni i vremenu za dekodiranje vašeg telefona poslaćemo vam na email koji navedete u najkraćem mogućem roku.

Proizvođač

Model telefona

Mreža na kojoj je zaključan

Vaše ime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Dodatne informacije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena