Uslugu dekodiranja ili otključavanja mobilnog telefona u specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu možete dobiti vrlo pouzdano i bezbedno. To važi i za slučaj da Vam je potrebno dekodiranje LG G4 ili LG G4c pametnog telefona, što je postupak koji će naši stručni serviseri za Vas obaviti sigurno i u najkraćem mogućem roku.

Otključavanje LG G4 i G4c u servisu Doktor Mobil u BeograduLG G4 je mobilni telefon premijum kvaliteta koji se može pohvaliti i odličnim karakteristikama – tu su 5.5-inčni IPS LCD touchscreen ekran Quad HD rezolucije, šestojezgarni procesor sa 3 GB RAM i 32 GB interne memorije, podrška za 4G brzine mreže, OS Android 5.1.1 (Lollipop) ili 6.0 (Marshmallow), kamere od 16 MP (glavna, sa optičkom stabilizacijom slike, laserskim autofokusom i LED blicem) i 8 MP (prednja), kao i uklonjiva baterija kapaciteta 3000 mAh.

Njegov „blizak rođak“ LG G4c predstavlja slabiju verziju vodećeg modela i odlikuje se HD touchscreen ekranom dijagonale 5.0 inči, četvorojezgarni procesorom na 1.2/1.3 GHz, 1 GB RAM memorije i 8 GB skladišnog prostora, OS Android 5.0.2 (Lollipop), kamerama sa senzorima od 8 MP (primarna, ima autofokus i LED blic) i 5 MP (selfi), dok je za napajanje zadužena izmenjiva baterija od 2540 mAh.

Otključavanje LG G4 i LG G4c

Operaciju dekodiranja LG G4 ili LG G4c mobilnog telefona potrebno je uraditi ako ste neki od ovih modela smartfona nabavili putem ugovora sa izabranim operaterom mobilne telefonije (domaćim ili stranim, bez razlike), pošto su uređaji uzeti na taj način obično zaključani, pa se pre dekodiranja mogu koristiti samo u „matičnoj“ mreži.

Dobro obučen i iskusan serviserski tim našeg Doktor Mobil servisa mobilnih telefona u Beogradu postupak otključavanja ili dekodiranja mobilnog telefona vrši veoma uspešno i efikasno, nakon čega ćete na svom telefonu biti u mogućnosti da koristite broj ili SIM karticu bilo kog operatera na svetu.

Vaše je samo da svoj uređaj donesete ili pošaljete u naš servis, a mi ćemo Vam uslugu dekodiranja telefona, odnosno uklanjanja pomenute blokade, pružiti sigurno, bezbedno (bez bilo kakvih rizika po smartfon) i svakako u najkraćem vremenskom roku koji realno bude moguć.

Cena dekodiranja LG G4 i LG G4c

Što se tiče cene otključavanja LG G4 i G4c smartfona, ona je u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu sasvim pristupačna. Ako biste ipak voleli da unapred dobijete detaljnije podatke o ceni ili roku za dekodiranje telefona, slobodno nas pozovite na telefone našeg servisa ili nam pišite popunjavanjem podataka u formularu ispod ovog pasusa.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Budite sigurni da će Vam servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pružiti svaku vrstu stručne pomoći i dati sve od sebe da uspešno reši Vaš problem sa pametnim telefonom, bilo da Vam treba opisano dekodiranje LG telefona, ili možda servis LG mobilnih telefona (različite hardverske i softverske popravke na LG uređajima) ili pak zamena baterije na mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena