Za sve koji se pitaju ko bi mogao sigurno i bezbedno da dekodira njihov pametni telefon zaključan na mrežu nekog operatera, naš odgovor je jasan – dođite u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu da efikasno i jednostavno rešimo taj problem. Dekodiranje LG K10 (2017) mobilnog telefona vršimo vrlo pouzdano, kvalitetno i u najkraćem mogućem roku.

Dekodiranje LG K10 (2017) u servisu Doktor Mobil u BeograduLG K10 (2017) je novi model pametnog telefona kompanije LG koji, u lepom dizajnerskom ruhu, dolazi sa najnovijim Androidom (verzija 7.0 Nougat) i odličnim 5.3-inčnim ekranom osetljivim na dodir u HD rezoluciji.

Ovaj uređaj pokreće osmojezgarni procesor radnog takta 1.5 GHz, „potpomognut“ sa 2 GB RAM memorije, dok se 16 GB interne memorije predviđene za podatke i aplikacije microSD memorijskom karticom može povećati do 64 GB. Za fotografije i video zapise tu su kamere od 13 MP (primarna, sa autofokusom i LED blicem) i 5 MP (selfi), a autonomiju u radu mu obezbeđuje izmenjiva baterija kapaciteta 2800 mAh.

Dekodiranje LG K10 (2017)

Zaključavanje mobilnih telefona na svoju mrežu je, po svoj prilici, uobičajena praksa i domaćih (MTS, Telenor, VIP) i stranih operatera mobilne telefonije, jer tako klijente duže vezuju za usluge svoje kompanije (LG K10 se uz ugovor trenutno nudi u VIP-u).

Ali to Vas ne sprečava da svoj mobilni uređaj oslobodite te blokade, nakon čega ćete na njemu moći da koristite mobilni broj ili karticu bilo koje mreže u svetu. Donesite svoj telefon u servis Doktor Mobil u Beogradu i mi ćemo Vam pružiti efikasnu i pouzdanu uslugu dekodiranja ili otključavanja mobilnog telefona.

Tim stručno obučenih servisera koji kod nas radi će dekodiranje LG K10 (2017) pametnog telefona za Vas izvršiti sigurno, bezbedno (bez ikakvog rizika po telefon), a posebno ćemo se potruditi da Vam tu uslugu pružimo u najkraćem mogućem roku (on zavisi samo od trenutnog broja naloga u servisu).

Cena dekodiranja LG K10 (2017)

Otključavanje LG K10 (2017) smartfona u servisu Doktor Mobil obavljamo po pristupačnoj ceni. Za konkretnije informacije bilo o ceni ili o roku za dekodiranje telefona, najbolje je da nas pozovete na telefone našeg servisa ili nam pošaljite pisani upit preko formulara u nastavku teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

  Kontakt forma:
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Uvereni smo da ćete biti zadovoljni kvalitetom naših usluga i da ćete nas preporučiti i svojim prijateljima. Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uspešno i efikasno radi dekodiranje LG telefona, kompletan servis LG mobilnih telefona (sve softverske i hardverske popravke), zamenu baterije na mobilnim telefonima i mnoge druge specijalističke intervencije.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena