• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

LG L65 dekodiranje

lg l65 dvaDoktor Mobil servis mobilnih telefona Vam može na licu meste uraditi dekodiranje LG L65 mobilnog telefona. Dekodiranjem dobijate mogućnost da Vaš mobilni telefon koristite na mrežama različitih mobilnih operatora. Dođite kod nas, a mi ćemo se potruditi da Vam u najkraćem roku osposobimo mobilni telefon tako da ga možete koristiti na različitim mobilnim mrežama.

LG L65 mobilni telefon možete kupiti kod Telenor mobilnog operatora za 1 dinar uz Prenesi XXL tarifu. Telefon koristi Android 4.4 operativni sistem. Dimenzija je 127.2 x 66.8 x 9.6 mm, dok mu je težina 126 gr. Procesor je dual-core i radi na 1.2 GHz. Ekran je veličine 4.3 inča,dok mu je rezolucija 480 x 800 piksela. Zadnja kamera je rezolucije 5 MP. Ugrađena memorija je do 4 GB, dok je memorijska kartica do 32 GB. Sve u svemu za prosečnog korisnika ovaj telefon je dobar izbor.

LG L65 dekodiranje

Kada kupite LG L65 mobilni telefon kod Telenor mobilnog operatora, nećete imati mogućnost da ga koristite na drugim mobilnim mrežama. Da biste dobili tu mogućnost, potrebno je da uradite dekodiranje LG L65 mobilnog telefona. Dekodiranjem se skida blokada koju je postavio Telenor operater i Vi dobijate mogućnost da sada Vaš mobilni telefon koristite i na ostalim mobilnim mrežama.

Doktor Mobil servis mobilnih telefona brzo i pouzdano na licu mesta vrši otključavanje LG L65 mobilnog telefona. Dođite kod nas, a mi ćemo se potruditi da u najkraćem roku osposobimo Vaš LG L65 mobilni telefon za sve mobilne mreže.

Za više informacija oko cene za dekodiranje LG L65  mobilnog telefona možete nas pozvati na telefone, poslati nam email ili posetiti naš servis mobilnih telefona u Beogradu.

Dekodiranje LG L65 telefona pomoću koda on-line putem

Postoji i mogućnost dekodiranja Vašeg LG L65 telefona on-line putem bez dolaska u servis.

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil Vam nudi on-line dekodiranje LG L65 telefona putem koda, bez dolaska u servis. Ukoliko želite da koristite ovu uslugu, neophodno je da popunite dole navedeni formular. Postupak dekodiranja je sledeći:

1. Pošaljite nam porukom Vaš model LG telefona i IMEI broj telefona (naći ćete ga na nalepnici na telefonu ispod baterije ili pozivanjem broja *#06# ili ako još uvek imate originalnu kutiju od telefona potražite model i IMEI broj).

2. Prvo ćemo proveriti da li sigurno imamo kod za otključavanje za vaš telefon, a zatim ćemo vam javiti da možete da uplatite novac na naš račun.

3. Nakon što evidentiramo vašu uplatu,  ili ako želite da ubrzate proces možete da nam pošaljete potvrdu o uplati (možete slikati ili skenirati uplatnicu i poslati emailom) dobićete Vaš kod na email i uputstvo kako da ga ukucate.

4. Otključavanje je trajno i garancija operatera se ne gubi. Telefon će raditi na bilo kojoj mobilnoj mreži.

5. Mogućnost dogovora oko cene za otključavanje više telefona.

Upit o ceni dekodiranja telefona

Unesite potrebne podatke u polja ispod. Informaciju o mogućnosti, ceni i vremenu za dekodiranje vašeg telefona poslaćemo vam na email koji navedete u najkraćem mogućem roku.

Proizvođač

Model telefona

Mreža na kojoj je zaključan

Vaše ime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Dodatne informacije