Svoj mobilni uređaj koji je zaključan na mrežu nekog operatera mobilne telefonije jednostavno i bez ikakvih poteškoća možete dekodirati u našem servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Uslugu dekodiranja LG Leon pametnog telefona pružićemo Vam sigurno, pouzdano i u najkraćem mogućem roku (tačnu procenu Vam možemo dati na licu mesta).

LG Leon – dekodiranje u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil BeogradLG Leon je simpatičan mobilni telefon manjih dimenzija i povoljne cene, koji se odlikuje podrškom za LTE (4G brzine mreže) i kompaktnim 4.5-inčnim IPS LCD ekranom osetljivim na dodir (rezolucija mu je 480 x 854 piksela).

Pokreće ga četvorojezgarni procesor maksimalnog takta 1.2 GHz, uparen sa 1 GB RAM memorije i 8 GB skladišnog prostora za aplikacije i datoteke (+ microSD slot za memorijske kartice do najviše 32 GB), operativni sistem mu je Android 5.0.1 (Lollipop), a ima i glavnu kameru od 5 MP ili 8 MP, sa autofokusom i LED blicem (prednja kamerica je VGA) i uklonjivu bateriju sa kapacitetom od 1900 mAh.

Otključavanje LG Leon

Kao što je poznato, mobilni telefoni koji su zaključani mogu se koristiti samo u mreži „matičnog“ operatera mobilne telefonije, pa ih, da bi mogli da rade sa brojem, odnosno SIM karticom neke druge mobilne kompanije, prethodno treba dekodirati.

Takav slučaj je obično sa uređajima koji se uzmu preko ugovora sa mobilnim operaterom (domaćim ili stranim, svejedno), a postupkom otključavanja ili dekodiranja mobilnog telefona se pomenuta blokada skida uspešno i bez ikakvih posledica.

Vaše je samo da u naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu donesete (ili pošaljete kurirskom službom) svoj zaključani mobilni uređaj, a mi ćemo pouzdano i efikasno izvršiti njegovo otključavanje.

Operaciju dekodiranja LG Leon mobilnog telefona za Vas ćemo obaviti sigurno, bezbedno (bez bilo kakvog rizika po smartfon) i svakako u najkraćem roku koji bude moguć, a posle toga ćete na njemu moći da koristite brojeve/kartice svakog operatera na svetu.

Cena dekodiranja LG Leon

O samoj ceni otključavanja LG Leon smartfona i roku za pružanje usluge dekodiranja u našem servisu mobilnih telefona, najbolje je da nam pišete preko formulara koji ćete videti u nastavku ovog teksta, a možete nas, ako Vam je tako lakše, i pozvati na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

  Kontakt forma:
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  U našem specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, osim opisane usluge dekodiranja LG telefona, efikasno i pouzdano vršimo i druge profesionalne intervencije, među kojima su kompletan servis LG mobilnih telefona (uspešno otklanjanje svih hardverskih i softverskih problema na uređajima ovog brenda) i zamena baterije na mobilnom telefonu.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena