Servis mobilnih telefona Doktor Mobil iz Beograda nudi uslugu servisiranja mobilnog telefona Nexus 5 D820. Vršimo zamenu kompletnog ekrana ili samo stakla, zamenu baterije, konektora punjenja i ostale popravke na LG Nexus 5 telefonu.

LG Nexus 5 je krajem 2013. godine kada se pojavio na tržištu sigurno spadao u red 5 najboljih telefona na svetu u tom trenutku (možda preterujemo, ali pisac ovog teksta je bio ponosni vlasnik jednog Nexusa 5 i zna koliko je to dobar telefon :) ). Nakon nešto više od 2 godine, i dalje spada u red vrhunskih telefona koje većina vlasnika android uređaja verovatno ne bi imala ništa protiv da poseduje i koristi.

lg nexus 5Sa svojih 2 GB ram memorije, procesorom sa 4 jezgra, mogućnošću nadogradnje na najnoviji Android 6, Nexus 5 je  i dan danas odličan telefon sa vrlo dobrim performansama.

Ako vam slučajno ispadne vaš Nexus 5 i dođe do naprsnuća ekrana ili bilo kog drugog kvara, servis mobilnih telefona Doktor Mobil vam je na raspolaganju.

Zamena ekrana na LG Nexus 5 D820

Najčešća popravka na Nexus 5 je zamena kompletnog ekrana, displeja. Ovaj telefon ima veliki ekran, i kao i svi takvi telefoni, prilikom pada često dolazi do oštećenja ekrana. U tom slučaju, ako nema slike na ekranu jedino rešenje je zamena kompletnog ekrana. Zamena ekrana na Nexus 5 obično traje dan, dva, o čemu ćete biti obavešteni prilikom ostavljanja telefona.

Zamena stakla na LG Nexus 5

Ako vam je ispao Nexus 5 i slomilo se samo stako, a sve ostalo vam na telefonu radi, onda ste imali sreće – možemo da zamenimo samo staklo na ovom telefonu. Zamena stakla jeste jeftinija, ali obično traje malo duže nego zamena ekrana, najčeće nekoliko radnih dana telefon bude kod nas.

Opširnije i detaljnije o razlici između zamene samo stakla, tač skrina, kompletnog ekrana možete pročitati u tekstu zamena stakla na mobilnom telefonu.

Zamena baterije na LG Nexus 5

Nakon dve godine korišćenja čest je slučaj da baterija na telefonu oslabi. Kod LG Nexus 5 telefona korisnici ne mogu sami da menjaju bateriju, telefon mora da otvori stručno lice, serviser, i da obavi zamenu baterije. Zamena baterije na Nexus 5 obično traje dan, dva, što zavisi od trenutnih obaveza u servisu, a može i kraće ako smo u mogućnosti, sve zavisi od dogovora i trenutne situacije.

Zamena konektora punjenja na LG Nexus 5

Ne toliko čest kvar, ali ipak prisutan, jeste nemogućnost punjenja telefona zbog oštećenja konektora za punjenje. Ako je to slučaj i kod vas, vršimo zamenu konektora punjenja na Nexus 5. Nakon završenog servisa, telefon će puniti normalno kao što bi i trebao. Na ovu, kao i na ostale usluge, dobijate garanciju.

Dekodiranje LG Nexus 5

Ako je vaš Nexus 5 zaključan tako da ga možete koristiti samo na jednoj mreži, možemo izvršiti dekodiranje telefona, i otključati vaš Nexus za korišćenje na svim mrežama i sa svim karticama, i kod nas i u inostranstvu.

Ako imate još neki problem sa vašim Nexus 5 telefonom, ili bilo koje pitanje, slobodno nas pozovite, a mi ćemo se potruditi da vam pomognemo i rešimo problem.

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna polja


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

 

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena