LG Nexus 5X – dekodiranje

Svakome ko ima problem sa zaključanim pametnim telefonom, specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pomoći će da uspešno i „bez po’ muke“ otkloni tu blokadu i uređaj koristi sa bilo kojom SIM karticom na svetu. Uslugu dekodiranja LG Nexus 5X pametnog telefona kod nas ćete dobiti sigurno, pouzdano i garantovano bezbedno.

Dekodiranje LG Nexus 5X u servisu Doktor Mobil u BeograduLG Nexus 5X je prilično elegantan mobilni telefon ili fablet, koji dolazi u jednodelnom kućištu od polikarbonata, sa brzim čitačem otisaka prstiju i 5.2-inčnim IPS LCD ekranom osetljivim na dodir u Full HD rezoluciji.

Šestojezgarni procesor (4×1.4 GHz & 2×1.8 GHz) ovog smartfona, uz pomoć 2 GB RAM memorije, pokreće OS Android 6.0 (Marshmallow), dok je za aplikacije i podatke predviđeno 16/32 GB interne memorije (nažalost, bez dodatnog microSD slota). Fotografije i video zapise solidnog kvaliteta možete snimiti primarnom kamerom od 12.3 MP (ima laserski autofokus i dvotonski LED blic), a za selfije je na raspolaganju prednja kamera sa senzorom od 5 MP. Baterija mu je integrisana sa kapacitetom od 2700 mAh.

Dekodiranje LG Nexus 5X

Mobilni telefoni koji se uzmu uz potpisivanje ugovora sa nekim od naših operatera mobilne telefonije (Nexus 5X se trenutno nudi u Telenoru), susreću se sa blokadom, tj. zaključanim telefonom koji se može koristiti samo u mreži „matičnog“ operatera.

Nešto slično može se očekivati i od mobilnih uređaja koji se kupe ili dobiju na poklon iz inostranstva, jer su i oni u velikom broju slučajeva zaključani i moraju se dekodirati da bi mogli da se koriste sa domaćim mobilnim karticama ili brojevima.

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu svojim klijentima pružamo profesionalnu uslugu otključavanja ili dekodiranja mobilnog telefona, čime se uspešno i trajno uklanja pomenuto ograničenje.

Operaciju dekodiranja LG Nexus 5X mobilnog telefona naši stručni serviseri vrše vrlo efikasno, pouzdano i bezbedno (bez rizika po uređaj), a posebno se trudimo da postupak otključavanja telefona završimo u najkraćem mogućem roku.

Cena dekodiranja LG Nexus 5X

Sama cena otključavanja LG Nexus 5X smartfona u našem servisu je pristupačna. Ako biste voleli da dobijete konkretnije informacije bilo o ceni ili o roku za dekodiranje telefona, samo nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite preko forme u sledećem pasusu ovog teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored opisane usluge dekodiranja LG telefona, u servisu Doktor Mobil u Beogradu profesionalno radimo i brojne druge specijalističke intervencije, kao što su kompletan servis LG mobilnih telefona (uspešno otklanjanje svih hardverskih i softverskih kvarova) i zamena baterije na mobilnim telefonima.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button