• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

LG Optimus L7 dekodiranje

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil možete obaviti LG Optimus L7 dekodiranje. Otključavanjem vašeg LG P700 telefona, vaš uređaj će biti za kratko vreme u potpunosti funkcionalan za sve mobilne mreže.

Kompanija LG predstavila je prošle godine jedan od naprednijih modela iz L serije smart telefona, Optimus L7. Odlikuju ga odličan IPS LCD ekran, koji na pravi način prikazuje sve mogućnosti Android operativnog sistema, tačnije njegove verzije 4.0 Ice Cream Sandwich. Za to je zaslužan snažan procesor od 1 GHz, koji je sasvim dovoljan za sve zadatke.

lg optimus l7 dekodiranjeDizajn ovog telefona veoma je elegantan, što se ogleda i u izboru boja: kupci mogu da biraju između crne i bele varijante. Telefon odaje utisak vrlo kvalitetnog uređaja, mada ga cena od oko 200 evra stavlja u nešto nižu kategoriju smart telefona.

LG Optimus L7 je, osim u maloprodaji, dostupan i kod mobilnog operatera Vip, gde se nudi već od 1 dinar. Naravno, konačna cena zavisi od izabranog tarifnog profila, ali je u većini slučajeva mnogo niža nego u maloprodaji.

LG Optimus L7 dekodiranje

Međutim, kod modela koji se nude preko mreže postoji jedan problem. Naime, takvi telefoni su zaključani. Nećete biti u mogućnosti da svoj telefon koristite sa bilo kojim drugim mobilnim operaterom. Da biste svoj LG Optimus L7 sa mreže mogli da koristite neometano sa bilo kojim drugim operaterom, potrebno vam je dekodiranje telefona.

Ova procedura poznata je još i pod imenom „otključavanje“, a označava potpuno identičnu stvar. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu brzo i jednostavno vršimo LG Optimus L7 dekodiranje, nakon kojeg je vaš telefon potpuno identičan maloprodajnoj verziji po pitanju funkcionalnosti. Svratite u naš servis, a ako niste u mogućnosi lično da dođete, možete vaš telefon poslati i kurirskom službom.

Ovaj model telefona kao i većina novijih modela LG telefona moguće je otključati i daljinski preko koda bez dolaska u servis, ali ako ste iz Beograda ili ako ste u mogućnosti da dođete lično do nas to je verovatno najednostavniji način.

Za više informacija i cenu za LG Optimus L7 dekodiranje pozovite nas na naše telefone, pošaljite nam email ili posetite naš servis mobilnih telefona u Beogradu.

Dekodiranje LG Optimus L7 telefona pomoću koda on-line putem

Postoji i mogućnost dekodiranja Vašeg LG Optimus L7 telefona on-line putem bez dolaska u servis.

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil Vam nudi on-line dekodiranje LG Optimus L7 telefona putem koda, bez dolaska u servis. Ukoliko želite da koristite ovu uslugu, neophodno je da popunite dole navedeni formular. Postupak dekodiranja je sledeći:

1. Pošaljite nam porukom Vaš model LG telefona i IMEI broj telefona (naći ćete ga na nalepnici na telefonu ispod baterije ili pozivanjem broja *#06# ili ako još uvek imate originalnu kutiju od telefona potražite model i IMEI broj).

2. Prvo ćemo proveriti da li sigurno imamo kod za otključavanje za vaš telefon, a zatim ćemo vam javiti da možete da uplatite novac na naš račun.

3. Nakon što evidentiramo vašu uplatu,  ili ako želite da ubrzate proces možete da nam pošaljete potvrdu o uplati (možete slikati ili skenirati uplatnicu i poslati emailom) dobićete Vaš kod na email i uputstvo kako da ga ukucate.

4. Otključavanje je trajno i garancija operatera se ne gubi. Telefon će raditi na bilo kojoj mobilnoj mreži.

5. Mogućnost dogovora oko cene za otključavanje više telefona.

Upit o ceni dekodiranja telefona

Unesite potrebne podatke u polja ispod. Informaciju o mogućnosti, ceni i vremenu za dekodiranje vašeg telefona poslaćemo vam na email koji navedete u najkraćem mogućem roku.

Proizvođač

Model telefona

Mreža na kojoj je zaključan

Vaše ime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Dodatne informacije