LG T30 dekodiranje

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil na licu mesta možete izvršiti LG T30 dekodiranje mobilnog telefona. Dekodiranje LG T30 mobilnog telefona će Vam omogućiti da Vaš mobilni telefon koristite na svim mobilnim mrežama. Posetite nas, a mi ćemo se potruditi da vaš LG T30 mobilni telefon dekodiramo u najkraćem mogućem roku.

lg t30 dvaLG T30 mobilni telefon možete kupiti kod  Vip mobilnog operatora po ceni od 1 dinar uz Smart 150 tarifu. Telefon je namenjen prosečnom korisniku, a to se najviše odnosi na njegove hardverske karakteristike. Dimenzija je 103.09×59.9×10.8mm, dok mu je težina 95 gr.

Procesor radi na 230 MHz. Ekran je veličine 3.2 inča, dok je rezolucija ekrana 240 x 320 piksela. Zadnja kamera je rezolucije 2 MP. Interna memorija je 50 MB, dok je eksterna memorija do 16 GB.  Sve u svemu, kome treba telefon da obavi najosnovnije radnje, može ga kupiti.

LG T30 dekodiranje

Kupovinom LG T30 mobilnog telefona kod Vip mobilnog operatora, nećete imati mogućnost da ga koristite i na drugim mobilnim mrežama.

Da biste to omogućili potrebno je da uradite dekodiranje LG T30 mobilnog telefona. Otključavanje LG T30 mobilnog telefona je operacija koja skida blokadu sa Vašeg telefona koju je u ovom slučaju postavio Vip operater, pa tako sada Vaš telefon dobija još jednu mogućnost, a to je da ga možete koristiti na različitim mobilnim mrežama.

Doktor Mobil servis mobilnih telefona brzo i pouzdano na licu mesta vrši otključavanje LG T30 mobilnog telefona. Dođite kod nas, a mi ćemo se potruditi da u najkraćem roku osposobimo Vaš LG T30 mobilni telefon za sve mobilne mreže.

Za više informacija oko cene za dekodiranje LG T30 mobilnog telefona možete nas pozvati na telefone, poslati nam email ili posetiti naš servis mobilnih telefona u Beogradu.

Dekodiranje LG T30 telefona pomoću koda on-line putem

Postoji i mogućnost dekodiranja Vašeg LG T30 telefona on-line putem bez dolaska u servis.

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil Vam nudi on-line dekodiranje LG T30  telefona putem koda, bez dolaska u servis. Ukoliko želite da koristite ovu uslugu, neophodno je da popunite dole navedeni formular. Postupak dekodiranja je sledeći:

1. Pošaljite nam porukom Vaš model LG telefona i IMEI broj telefona (naći ćete ga na nalepnici na telefonu ispod baterije ili pozivanjem broja *#06# ili ako još uvek imate originalnu kutiju od telefona potražite model i IMEI broj).

2. Prvo ćemo proveriti da li sigurno imamo kod za otključavanje za vaš telefon, a zatim ćemo vam javiti da možete da uplatite novac na naš račun.

3. Nakon što evidentiramo vašu uplatu,  ili ako želite da ubrzate proces možete da nam pošaljete potvrdu o uplati (možete slikati ili skenirati uplatnicu i poslati emailom) dobićete Vaš kod na email i uputstvo kako da ga ukucate.

4. Otključavanje je trajno i garancija operatera se ne gubi. Telefon će raditi na bilo kojoj mobilnoj mreži.

5. Mogućnost dogovora oko cene za otključavanje više telefona.

Upit o ceni dekodiranja telefona

Unesite potrebne podatke u polja ispod. Informaciju o mogućnosti, ceni i vremenu za dekodiranje vašeg telefona poslaćemo vam na email koji navedete u najkraćem mogućem roku.

Proizvođač

Model telefona

Mreža na kojoj je zaključan

Vaše ime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Dodatne informacije

 

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button