• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Mobilni telefoni otporni na udarce i ogrebotine

Koliko vam se puta desilo da vam je mobilni telefon ispao iz ruke i pao na beton? Da li se razbio, oštetio? Verovato jeste, ako se to desilo prethodnih godina, ili ako je reč o nekom od manje izdržljivih mobilnih telefona.

Ako vam se tako nešto desi, zato smo mi tu – servis mobilnih telefona Doktor Mobil rešava sve vaše probleme bilo  hardverske ili softverske prirode.

Ali, neki od novijih modela mobilnih telefona poput Nokia Lumia 800 pokazuju veoma veliku otpornost na udarce i ogrebotine.

Pogledajte u sledećem video klipu šta je sve prošao Nokia Lumia 800 i ostao čitav i ispravan, padovi na beton, grabanje ključem, grebanje o oštre ivice španskog zida i slično, i na kraju – i dalje radi, bez oštećenja.

Očigledan je pravac razvoja kod novijih mobilnih uređaja da budu što više otporni na razna oštećenja, pa čak i na potapanja u vodu. Ovo je svakako dobro za krajnje korisnike, iako su trenutno samo skuplji i ekskluzivniji modeli napravljeni na ovaj način, ali će se ovaj trend sigurno vremenom proširiti i na pristupačnije modele.