Motorola Moto G3 – dekodiranje u Doktor Mobil servisu

Dekodiranje ili otključavanje mobilnog telefona je stručna intervencija kojom se sa mobilnog uređaja uklanja blokada zbog koje je mogao da se koristi samo sa SIM karticom jednog operatera mobilne telefonije. Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uslugu dekodiranja Motorola Moto G3 pametnog telefona pruža sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno.

Dekodiranje Motorola Moto G3 – servis Doktor Mobil u BeograduMotorola Moto G3 (3rd gen, Gen 3) je pametni telefon interesantnog dizajna, sa dobrim odnosom cena-kvalitet, a može se pohvaliti sertifikatom otpornosti na vodu (IPX7) i 5.0-inčnim ekranom osetljivim na dodir u HD rezoluciji.

Pokreće ga četvorojezgarni 64-bitni procesor maksimalne brzine 1.4 GHz, ukombinovan sa 1 ili 2 GB RAM i 8/16 GB interne memorije (uz microSD slot za njeno povećanje do 32 GB), operativni sistem mu je Android 5.1.1 (Lollipop), kamere od 13 MP (leđna, sa dvotonskim LED blicem i autofokusom) i selfi od 5 MP (obe imaju auto-HDR funkciju), a napaja se preko integrisane baterije od 2470 mAh.

Otključavanje Motorola Moto G3

Kada imate pametni telefon sa ograničenjem da ga možete koristiti samo sa brojem određene mreže, najpametnije je da ga dekodirate i time sebi omogućite njegovu upotrebu sa karticama bilo kog operatera mobilne telefonije.

Ovaj problem javlja se uglavnom sa uređajima koji se nabave putem potpisivanja ugovora sa nekim telekomunikacionim provajderom, ali ga u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu otklanjamo vrlo efikasno i pouzdano postupkom otključavanja ili dekodiranja mobilnog telefona.

Donesite nam ili pošaljite svoj zaključani smartfon u naš servis, a mi ćemo za Vas operaciju dekodiranja Motorola Moto G3 mobilnog telefona obaviti sigurno, bezbedno (bez bilo kakvog rizika po mobilni uređaj) i u zaista najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena dekodiranja Motorola Moto G3

Sama cena otključavanja Motorola Moto G3 smartfona u servisu Doktor Mobil je pristupačna. Ukoliko biste želeli da unapred dobijete konkretnije podatke bilo o ceni ili o roku za dekodiranje uređaja, najbolje je da nas pozovete na telefone našeg servisa ili nam pošaljete pisani upit preko formulara koji ćete videti u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam stoji na raspolaganju da uspešno i efikasno reši svaki hardverski ili softverski problem na Vašem pametnom telefonu, pa nam se slobodno javite i ako Vam, pored dekodiranja Motorola telefona, kojim slučajem zatrebaju usluge servisa Motorola mobilnih telefona ili zamena baterije na mobilnom telefonu.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button