Motorola Moto G4 i G4 Plus – zamena ili popravka konektora punjenja

Profesionalna asistencija kod kvara konektora napajanja na mobilnom uređaju može Vam uštedeti i novac i živce. Zato Vas pozivamo da zamenu ili popravku konektora punjenja na Motorola Moto G4 ili Motorola Moto G4 Plus pametnom telefonu prepustite servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu koji će taj postupak za Vas obaviti pouzdano i bezbedno.

Zamena konektora punjenja Motorola G4, G4 Plus (Doktor Mobil)Motorola Moto G4 i Motorola Moto G4 Plus su fableti ili pametni telefoni sa velikim 5.5-inčnim IPS LCD ekranima osetljivim na dodir u Full HD rezoluciji, koji rade na operativnom sistemu Android 6.0.1 (Marshmallow), a imaju osmojezgarni procesor uparen sa 2/3/4 GB RAM i 16/32/64 GB interne memorije (+ microSD slot za kartice do 256 GB), i primarne kamere od 13 MP (na G4), odnosno 16 MP (na G4 Plus), sa autofokusom, dvotonskim LED blicem i raznovrsnim softverskim funkcijama (selfi kamera ima senzor od 5 MP).

Kada je na ovim uređajima sasvim ispravan konektor punjenja, napajaju se pomoću integrisanih baterija kapaciteta 3000 mAh, od kojih se može očekivati neka standardna celodnevna autonomija u radu.

Zamena ili popravka konektora napajanja na Motorola Moto G4, G4 Plus

Kada se na mobilnom telefonu ošteti konektor napajanja (punjenja), što se često dešava usled nepažljivog rukovanja prilikom kačenja na punjač, kvašenja konektora ili neodgovarajućeg napona na elektro mreži, to je prilično ozbiljan kvar koji zahteva blagovremenu popravku.

To je važno zbog toga što ovakve situacije izazivaju potpunu nefunkcionalnost uređaja, jer nije u stanju da puni svoju bateriju (ona se ponekad otežano puni ili se uopšte ne puni, a može se desiti da telefon i ne registruje da je priključen na punjač).

Bilo kako bilo, ako želite da uspešno i efikasno rešite takav problem na smartfonu, samo se javite servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pa ćemo uraditi pouzdanu zamenu ili popravku konektora punjenja na Motorola Moto G4 ili Motorola Moto G4 Plus mobilnom telefonu.

Ovu operaciju za Vas ćemo obaviti sigurno, bezbedno (bez rizika po mobilni uređaj) i u zaista najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Motorola Moto G4 i G4 Plus

Cena zamene ili popravke konektora napajanja na Motorola Moto G4 i G4 Plus smartfonu u našem servisu je povoljna. Za detaljnije informacije o ceni ili roku za popravku telefona, možete nas pozvati na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pisati putem forme u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Budite sigurni da smo tu da za Vas rešimo svaki problem na pametnom telefonu, a samo neke od naših poznatih usluga su dekodiranje Motorola telefona, servis Motorola mobilnih telefona i zamena baterije na mobilnim telefonima.