Motorola Moto Z Play – zamena ili popravka konektora punjenja

Profesionalna intervencija zamene ili popravke konektora punjenja na Motorola Moto Z Play pametnom telefonu je usluga koju ćemo Vam u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pružiti garantovano sigurno, pouzdano i bezbedno, pa nam se slobodno obratite ukoliko i Vi imate problem sa radom ove važne hardverske komponente na mobilnom uređaju.

Zamena konektora punjenja Motorola Moto Z Play – Doktor MobilMotorola Moto Z Play (Lenovo Moto Z Play) je mobilni telefon ili fablet koji se, pored kućišta od stakla sa metalnim okvirom, odlikuje velikim 5.5-inčnim ekranom osetljivim na dodir u Full HD rezoluciji, osmojezgarnim procesorom brzine 2.0 GHz, 3 GB RAM i 32 GB skladišne memorije (plus microSD slot do 256 GB) i kamerama od 5 MP (selfi, sa LED blicem) i 16 MP (primarna, sa dvotonskim LED blicem i faznim laserskim autofokusom).

Ovaj interesantan uređaj, koji radi na OS Android 6.0.1 (Marshmallow) / 7.1.1 (Nougat), napaja se preko integrisane baterije kapaciteta 3510 mAh koja mu pruža izvrsnu autonomiju u radu (naravno, važan uslov je da na smartfonu bude sasvim ispravan konektor punjenja).

Zamena ili popravka konektora napajanja na Motorola Moto Z Play

Osetljivije hardverske komponente, u koje spada i konektor punjenja (napajanja) mobilnog telefona, najčešće se oštete nepažnjom, u ovom slučaju grubim rukovanjem prilikom kačenja uređaja na punjač.

Sličan problem može izazvati i neodgovarajući električni napon i kvašenje tog dela smartfona, a posledica će vrlo često biti nefunkcionalnost telefona koji zbog ovog kvara ne može da puni bateriju (ili to čini otežano) ili čak i ne „prepoznaje“ da je priključen na punjač.

Ako i Vi imate takav kvar na svom pametnom telefonu, pozivamo Vas da se javite servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu da uradimo stručnu dijagnostiku i efikasnu zamenu ili popravku konektora punjenja na Motorola Moto Z Play mobilnom telefonu.

Ovu uslugu pružićemo Vam sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno (bez bilo kakvih rizika po smartfon), a posebno ćemo se potruditi da čitav proces bude gotov u što je moguće kraćem roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Motorola Moto Z Play

Sama cena zamene ili popravke konektora napajanja na Motorola Moto Z Play smartfonu u servisu Doktor Mobil je povoljna. Budite ljubazni da nas pozovete na telefone našeg servisa ili nam pišete preko formulara u nastavku teksta ako Vam zatreba više informacija o ceni ili roku za popravku uređaja.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Servis Doktor Mobil u Beogradu je tu za Vas i u slučaju da Vam, osim uspešnog rešavanja problema sa konektorom punjenja, u nekoj prilici zatrebaju usluge dekodiranja Motorola telefona, servisa Motorola mobilnih telefona ili zamene baterije na mobilnom telefonu.