Kada imate odličan mobilni telefon, ali je zbog oštećenja konektora punjenja njegovo napajanje otežano ili onemogućeno, to zaista ume da bude vrlo frustrirajuće. U takvoj situaciji servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam može pružiti stručnu asistenciju i uraditi pouzdanu zamenu ili popravku konektora punjenja na Motorola Moto Z pametnom telefonu.

Zamena konektora punjenja na Motorola Moto Z – Doktor MobilMotorola Moto Z je vrlo kvalitetan Android smartfon upečatljivog dizajna izrađen od premijum materijala, koji u neverovatno tankom kućištu (5.2 mm) donosi prostran 5.5-inčni Amoled ekran Quad HD rezolucije, moćne performanse i niz detalja koji olakšavaju njegovu upotrebu i ukupno korisničko iskustvo.

Naravno, da bi ovaj zanimljiv Motorola (danas pod okriljem kompanije Lenovo) pametni telefon radio kako treba, važno je da se njegova baterija (integrisana litijum-jonska kapaciteta 2600 mAh) redovno i nesmetano puni električnom energijom, što neće biti moguće ako na uređaju postoji kvar ili oštećenje konektora napajanja (punjenja).

Zamena ili popravka konektora punjenja na Motorola Moto Z

Često se naglašava kako treba biti pažljiv prilikom priključivanja mobilnog telefona na punjač, jer je konektor punjenja dosta nežna komponenta koja se relativno lako može oštetiti (najčešće dolazi do fizičkog oštećenja prilikom samog kačenja na punjač, a ponekad problem može da nastane i usled neodgovarajućeg strujnog napona, prodora tečnosti u taj deo uređaja ili da prosto zbog fabričke greške otkaže „sam od sebe“, itd).

Koji god da je razlog u pitanju, takav kvar rezultiraće nefunkcionalnošću mobilnog telefona, jer njegova baterija neće moći da se puni (ili će to biti krajnje otežano), pa Vam preporučujemo da se u tom slučaju javite specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu u kojem ovaj problem rešavamo pouzdano i efikasno.

Naši dobro obučeni i vrlo iskusni serviseri operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na Motorola Moto Z mobilnom telefonu za Vas će obaviti sigurno i potpuno bezbedno (bez rizika po uređaj), a posebno će se potruditi da Vam tu uslugu pruže u realno najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Motorola Moto Z

Sama cena zamene ili popravke konektora punjenja na Motorola Moto Z smartfonu u servisu Doktor Mobil je povoljna. Budite slobodni da nam pišete putem forme u nastavku teksta ili nas pozovete na telefone našeg servisa ako poželite da dobijete preciznije informacije o ceni ili roku za popravku uređaja.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Profesionalni servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ima misiju da uspešno i kvalitetno rešava sve hardverske i softverske probleme na pametnim telefonima, a neke od naših najvažnijih usluga su dekodiranje Motorola telefona, servis Motorola mobilnih telefona i zamena baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena