Ukoliko kupite Googlov tablet Asus Nexus 7 a desi Vam se da Vam se ošteti staklo, tač ne radi ili LCD ne prikazuje sliku, ništa ne brinite. Servis mobilnih telefona Doktor Mobil veoma efikasno i kvalitetno radi zamenu tača kao i zamenu ekrana na Nexus 7 tabletu. Dođite kod nas i uverite se u kvalitet naše usluge.

nexus 7Asus Nexus 7 je 7 – inčni tablet sa ekranom rezolucije 1280 x 800 piksela. Primenjena je IPS (In Plane Switching) tehnologija koja omogućava poseban doživljaj prilikom surfovanja, četovanja i igranja igrica. Baterija je jačine 4325 mAh i omogućava Vam 8 do 10 sati neprekidnog korišćenja, što je zaista sjajno.

Postoji podrška za sve audio, video, photo i e – book formate. Tablet koristi Android operativni sistem. Procesor je T30L Quad-Core i radi na 1.2 GHz.

Ono što daje ovom tabletu jedno posebno iskustvo prilikom korišćenja je Tegra 3 chipset koji omogućava nezamenljivo iskustvo slike i zvuka. Kapacitet radne memorije je 1GB, dok je interna memorija 32 GB.

Zamena ekrana ili tača na Asus Nexus 7 tabletu

Asus Nexus 7 tablet je doživeo i svoje drugo izdanje. Pa tako sada imamo Nexus 7 1. i 2. generacija. U mogućnosti smo da zamenimo kompletan ekran i na prvoj i na drugoj generaciji Asus Nexus 7 tableta.

U slučaju da Vam tablet ispadne i ošteti se staklo ili tač skrin ne reaguje na dodir, potrebno je samo zameniti tač na Vašem tabletu. Zamena samo tača na Asus Nexus 7 tabletu je dosta komplikovanija operacija od zamene komplet ekrana. Vaš tablet će u slučaju da menjamo samo tač najverovatnije biti nekoliko dana kod nas. Ukoliko Vam je vreme važan faktor, onda preporučujemo zamenu komplet ekrana.

Može Vam se desiti da LCD ne prikazuje sliku i tada se po pravilu menja komplet ekran. Zamena ekrana na Nexus 7 tabletu je operacija koja traje manje nego u slučaju kada se menja tač. Na licu mesta dobićete informacije koje se odnose na vreme popravke Vašeg tableta.

Ukoliko imate neko pitanje u vezi zamene ekrana ili tača, slobodno nas kontaktirajte. Biće nam zadovoljstvo da rešimo vaš problem.

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena