Nokia 6 samo je jedan od mnoštva mobilnih telefona koje je moguće dekodirati u servisu mobilnih telefona – Doktor Mobil.

Dekodiranje Nokia 6 je jednostavan i lak postupak koji naši serviseri obavljaju bez ikakvih poteškoća, i što vam je sigurno važno, ovaj servisni postupak rešava se jako brzo.

nokia 6 dekodiranje

Nokia 6 – Dizajn ovog mobilnog telefona je moderan i skladan, a tome doprinose aluminijumsko telo i prostran ekran čije staklo dominira uređajem.

Ima 3/4 GB RAM i 32/64 GB interne memorije koju je umetanjem microSD kartice moguće proširiti do 256 GB. Glavna kamera ima 16 MP, a pomoćna 8 MP. Baterija ovog uređaja je 3000 mAh što bi trebalo da je dovoljno za i do 18h provedenih u razgovoru.

Dekodiranje Nokia 6

Kada mobilni telefon kupite od nekog operatera, uglavnom je zaključan, odnosno kodiran. A to je neizbežno ukoliko do njega dođete putem ugovorne obaveze.

I ta blokada ni na koji način ne remeti rad Nokia 6 sve dok ne poželite da koristite karticu drugog operatera, što neće biti moguće sve dok ne dekodirate vašu Nokia 6.

Dekodiranje odnosno otključavanje Nokia 6 je česta servisna operacija sa kojim se susrećemo, pa je obavljamo gotovo rutinski, ali uvek sa puno pažnje i posvećenosti, kako bismo izbegli bilo kakve komplikacije i posledice po vaš mobilni telefon.

Uveravamo vas da će nakon dekodiranja Nokia 6 raditi potpuno isto, osim što ćete moći da je koristite u bilo kojoj mreži, po vašem izboru.

Blokada se dekodiranjem uklanja trajno i ne ostavlja nikakve posledice, kao da je nikada nije ni bilo, što je samo jedan od razloga da ne oklevate  već da odmah dekodirate svoj Nokia 6 mobilni telefon, a najbolje je da to obavite u proverenom servisu kakav je Doktor Mobil.

nokia 6 dekodiranje

Upit o ceni dekodiranja Nokia 6

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Nokia servis koji “operiše” u Doktor Mobil odinaciji rešava dekodiranje vašeg mobilnog telefona, ali i sve druge softverske i hardverske intervencije koje budu potrebne vašem uređaju.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena