Dekodiranje Nokia 8.1 omogućite Vam da koristite Vaš telefon u bilo kojoj mreži sa bilo kojom SIM karticom.

Naš servis Doktor Mobil bezbedno dekodira tj. otključava Vaš Nokia 8.1 kao i sve ostale modele ovog brenda.

Kod nas možete obaviti i niz drugih popravki na Vašem pametnom telefonu, sve što treba da uradite je da nas pozovete ili posetite.

Kod dekodiranja postoji i mogućnost izvršenja intervencije bez dolaska u servis i to je dekodiranje preko IMEI broja, pa nas kontaktirajte i oko detalja ove usluge.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Nokia 8.1 kodiran

nokia 8.1 dekodiranje

Nokia 8.1 (Nokia X7) je smartfon atraktivnog dizajna kojim dominira ekran od 6.18 inča. Zaštićen je, za razliku od većine uređaja današnjice, NEG Dinorex zaštitom japanskog proizvođača.

Tu su dvostruka primarna kamera i selfi kamera od 20 MP, kao i memorija od 4 GB RAM i 64 GB interne.

Koristi platformu Android 9.0 a osmojezgarni procesor, Snapdragon 710 čipset i baterija od 3500 mAh su zadužene za pouzdan rad Nokia 8.1.

Ako ste Vaš Nokia 8.1 nabavili preko operatera, može se desiti da je kodiran. Tada će korišćenje funkcija koje dolaze preko SIM kartice biti onemogućeno, pre svega protok mobilnih podataka.

Kako prepoznati da je Nokia 8.1 kodiran?

Zaključan Nokia 8.1 veoma jasno će poručiti da ima blokadu. Obaveštenja o tome se minimalno razlikuju, u zavisnosti od modela i brenda pametnog uređaja, ali ukazuju na isti problem.

Međutim, preduslov za bilo kakvo obaveštenje o tome da blokada postoji, mora biti ubacivanje SIM kartice drugog tj. novoizabranog operatera u kodiran Nokia 8.1.

Nokia uređaji, možda i jasnije od bilo kog drugog brenda, jasno stavljaju do znanja da je telefon zaključan na određenoj mreži i da može raditi samo sa njom dok ne unesete kod za otključavanje.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Nekada će se pojaviti samo nemogućnost telefona da se poveže na mrežu, bez ikakvih poruka. Možete posumnjati na mnoge stvari ali velika je verovatnoća da je i tada Vaš Nokia 8.1 kodiran na mreži.

Već ste prepoznali simptome ili niste sigurni da li je Vaš telefon zaključan? Posetite Doktor Mobil kako biste sa sigurnošću otkrili a zatim i otklonili ovakav problem.

Dekodiranje ili otključavanje Nokia 8.1

dekodiranje nokia 8.1

Za one kojima nije sasvim jasno zbog čega se telefoni kodiraju, ukratko ćemo objasniti.

Operater preko kog uzmete uređaj se obezbeđuje na ovaj način kako bi zadržao korisnike u svojoj mreži. Iako ovaj postupak nije nužan, on postoji, često se koristi i ograničava korisnicima slobodu izbora mreže.

Dekodiranje Nokia 8.1 je jedini način da ovako blokiran uređaj otključate i nesmetano ga koristite u novoizabranoj mreži ili u više njih, ako imate potrebu za tim.

Naš servis mobilnih telefona će pouzdano obaviti dekodiranje Nokia 8.1 za Vas, nakon čega se blokada više neće vraćati. Dakle, ovaj postupak se na uređaju obavlja samo jednom.

Više informacija o ceni i roku dekodiranja Nokia 8.1 možete dobiti putem brojeva telefona ili ličnom posetom našem servisu u Beogradu.

Nokia 8.1 dekodiranje cena

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena