Nokia Asha 300 dekodiranje

Nokia Asha 300 dekodiranje obavlja servis mobilnih telefona Doktor Mobil. Radimo dekodiranje Nokia telefona kao i servis Nokia telefona.

Nokia Asha 300 predstavlja zanimljivu kombinaciju klasičnih osobina kao što su sam oblik telefona i  numerička tastatura s jedne strane, i ekrana osetljivog na dodir s druge. Ovo je odličan model za kupce koji žele klasičan telefon koji je obogaćen karakteristikama jednog modernog smart telefona. Kao i svi modeli iz Asha serije, i ovaj telefon koristi fabrički operativni sistem, S40.

nokia asha 300 dekodiranjeCena od oko 100 evra stavlja ovaj model u sredinu ponude Asha kolekcije. Takođe, ovaj telefon je dostupan i kod sva tri mobilna operatera, gde ga možete pronaći već od 1 dinar, i to u većini tarifnih profila. Jedina mana ovakvog telefona je ta što je on zaključan. Drugim rečima, on može da se koristi samo na mreži gde je kupljen.

Nokia Asha 300 dekodiranje

Srećom, postoji rešenje za ovaj problem. Kako bi telefon bio osposobljen da funkcioniše sa SIM karticama bilo koje mreže, potrebno je uraditi dekodiranje telefona. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu nudimo vam ovu uslugu, nakon koje vaš telefon ima potpuno identične karakteristike kao i skuplja maloprodajna verzija. Ova procedura poznata je još i kao „otključavanje“, a zapravo predstavlja otklanjanje blokade postavljene od strane mobilnog operatera.

Takođe, ako niste u mogućnosti lično da dođete do našeg servisa, nudimo vam i mogućnost da vaš telefon pošaljete i kurirskom službom. Nokia Asha 300 dekodiranje je najjednostavniji i najbezbolniji način kako da vašem zaključanom uređaju vratite punu funkcionalnost. Dekodiran telefon se ni po čemu ne razlikuje od maloprodajne, već otključane verzije, a pritom vas je koštao mnogo manje novca.

Za više informacija i cenu za Nokia Asha 300 dekodiranje pozovite nas na naše telefone, pošaljite nam email ili posetite naš servis mobilnih telefona u Beogradu.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button