• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Nokia Asha 306 dekodiranje

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil dostupno vam je Nokia Asha 306 dekodiranje. Takođe vam nudimo mogućnost da ako niste u prilici lično da dođete u naš servis, možete nam svoj telefon poslati i kurirskom službom.

Model Asha 306 deo je Nokijine istoimene kolekcije, koja nudi pristupačne telefone sa širokim izborom naprednijih funkcija, u odnosu na klasične telefone. Ovaj telefon ističe se svojim ekranom osetljivim na dodir, što je prijatna vest za ovaj cenovni opseg. Za cenu od oko 80 evra dobija se telefon koji se izdvaja od drugih uređaja iste klase, kako vizelno, tako i funkcionalno.

nokia asha 306 dekodiranjeOsim u maloprodaji, Nokia Asha 306 dostupan je i preko mobilnog operatera Vip. U većini tarifnih profila moguće je kupiti ovaj telefon već od 1 dinar. To je svakako mnogo povoljnije nego maloprodajna verzija, ali tu postoji jedan problem. Naime, takav telefon je zaključan. Ovo je česta praksa mobilnih operatera, koja se odnosi na skoro sve modele iz ponude.

Nokia Asha 306 dekodiranje

Šta ovo zapravo znači jeste da takav telefon može da se koristi samo na toj mreži. Da biste otključali uređaj, potrebno vam je dekodiranje telefona, koje skida blokadu postavljenu od strane operatera. Ovu uslugu možete pronaći u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil. Nalazimo se u Beogradu, a osim dekodiranja, možemo vam pomoći oko bilo kakvih kvarova na vašem telefonu. Nudimo i širok izbor rezervnih delova za telefone, kao i dodatne opreme.

Nokia Asha 306 dekodiranje je najbolji i najsigurniji način kako da vaš telefon sa mreže dobije nazad punu funkcionalnost, baš kao i kod maloprodajne verzije. Dekodiran telefon ni po čemu se ne razlikuje od mnogo skupljeg telefona u redovnoj prodaji, a pritom je njegov trošak za vas bio mnogo manji.

Osim Asha 306 dekodiramo i ostale Nokia telefone, kao i telefone drugih proizvođača, a radimo i servis Nokia telefona.

Za više informacija i cenu za Nokia Asha 306 dekodiranje pozovite nas na naše telefone, pošaljite nam email ili posetite naš servis mobilnih telefona u Beogradu.