Ukoliko želite da na svom mobilnom telefonu koristite SIM kartice, odnosno brojeve različitih operatera, a uređaj Vam je zaključan na jednu mobilnu mrežu, budite bez brige! Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu će Vam rado pomoći i za Vas sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno obaviti postupak dekodiranja HTC Desire 630 pametnog telefona.

Otključavanje HTC Desire 630 u servisu mobilnih telefona Doktor MobilHTC Desire 630 je mobilni telefon interesantnog „mladalačkog“ dizajna i sasvim dobrih performansi, a poseduje podršku za Dual SIM, 4G (LTE) brzine mreže i Super LCD displej od 5.0 inči osetljiv na dodir u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela).

Dolazi sa instaliranim operativnim sistemom Android verzije 6.0 (Marshmallow), za čiji rad je zadužen četvorojezgarni procesor maksimalnog radnog takta 1.6 GHz, ukombinovan sa 2 GB RAM i 16 GB interne memorije (ona se microSD karticom može povećati do 256 GB).

Ima i kamere sa senzorima od 13 MP (glavna, sa autofokusom i LED blicem) i 5 MP (frontalna), a autonomiju u radu mu pruža izmenjiva baterija kapaciteta 2200 mAh.

Dekodiranje HTC Desire 630

U slučajevima kada se pametni telefon uzme preko ugovora sa izabranim operaterom mobilne telefonije, postoji velika verovatnoća da će uređaj biti zaključan i da će mu biti potrebno dekodiranje kako bi na njemu mogle da se upotrebljavaju SIM kartice drugih operatera.

Takvu situaciju treba očekivati prilikom nabavke mobilnog telefona i kod nas (preko domaćih operatera – MTS, Telenor, VIP), ali i u inostranstvu, jer i jedni i drugi provajderi mobilnih usluga nastoje da zaključavanjem aparata klijente što duže vežu za svoju mrežu.

Ali pošto je to prilično nezgodno ograničenje, naročito kod modela sa podrškom za Dual SIM (simultano korišćenje dve različite mobilne kartice), kakav je upravo i Desire 630, preporučujemo Vam da dođete u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu gde ćemo operacijom otključavanja ili dekodiranja mobilnog telefona za Vas uspešno ukloniti pomenutu blokadu.

Naš iskusan i vrlo stručan serviserski tim uslugu dekodiranja HTC Desire 630 mobilnog telefona pružiće Vam veoma pouzdano, sigurno i bezbedno (bez bilo kakvog rizika po smartfon), a naravno i u najkraćem roku koji realno bude moguć.

Cena dekodiranja HTC Desire 630

Što se tiče cene otključavanja HTC Desire 630 smartfona u našem servisu mobilnih telefona, kao i roka za dekodiranje uređaja, za konkretnije informacije slobodno nam pišite preko formulara na koji ćete naići u nastavku ovog teksta ili nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored opisane usluge dekodiranja HTC telefona, u specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu efikasno i pouzdano vršimo i sve druge neophodne intervencije, kao što su servis HTC mobilnih telefona (uspešno otklanjanje svih hardverskih i softverskih problema na HTC smartfonima) i zamena baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena