Dekodirati ili otključati Huawei Honor 7C, zapravo znači ukloniti blokadu koja sprečava da se ovaj mobilni telefon koristi u bilo kojoj drugoj mreži, osim one kojoj “pripada”. Ako vam je potrebna ova usluga, javite se Doktor Mobil servisu koji će je za vas obaviti perfektno.

dekodiranje huawei honor 7c

Huawei Honor 7C – Ovaj mobilni telefon pokazao se kao pravi izbor velikog broja kupaca koji su mu poklonili svoje poverenje.

Radi na operativnom sistemu Android 8.0 (Oreo). Poseduje 3/4 GB RAM i 32/64 GB interne memorije, ukoliko vam ovaj kapacitet memorije nije dovoljan, možete je proširiti umetanjem microSD kartice i to do 256 GB.

Kamere Honor 7C mobilnog telefona su pristojne rezolucije. Glavna kamera je dvostruka 13 MP + 2 MP. Prednja, odnosno “selfi” kamera ima 8 MP i LED blic.

Dekodiranje Honor 7C mobilnog telefona

Kada kupujemo mobilni telefon, ne pada nam na pamet da će uz njega doći i neke blokade i ograničenja koja će nam jednog dana smetati i remetiti naše planove. Ali za sve postoji rešenje, a srećom, Doktor Mobil ima rešenje za navedenu situaciju, a to je dekodiranje vašeg Huawei Honor 7C mobilnog telefona.

Nakon što ga naši serviseri “propuste kroz šake”, radiće na svim mrežama kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Kada Doktor Mobil dekodira vaš Huawei Honor 7C blokada je uklonjena trajno, a nakon toga, isključivo od vas zavisu u kojoj mreži ćete “završiti” vi i vaš uređaj. Pretpostavljamo da ćete birati mudro.

Ustvari, nije ni važno po kojim kriterijumima ćete praviti izbor operatera. Nama u Doktor Mobil servisu je važno da dekodiranjem Honor 7C možemo da vam omogućimo slobodan izbor, jer to svakako zaslužujete, a vi ćete, verovatno, birati kvalitet, kao što ste učinili i prilikom izbora našeg servisa.

honor 7c dekodiranje

Upit o ceni dekodiranja Huawei Honor 7C u Doktor Mobil servisu

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Kad dekodiramo vaš Huawei Honor 7C, korostićete ga po sopstvenom nahođenju, bez ikakvih ograničenja. Ako on jednog dana “zakaže” na bilo kom polju, servis mobilnih telefona Doktor Mobil je ponovo tu da nekom od usluga iz Huawei servisa, pomogne i ponovo vaš uređaj vrati “na pravi put”.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena