Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu među svojim najvažnijim uslugama ima operaciju otključavanja ili dekodiranja telefona. Pozivamo Vas da nam se obratite ako je i Vama potrebno dekodiranje Lenovo Vibe K5 pametnog telefona, pošto je to stručna intervencija koju ćemo za Vas obaviti sigurno, pouzdano i u najkraćem mogućem roku.

Otključavanje Lenovo K5 u servisu mobilnih telefona Doktor MobilLenovo Vibe K5 je kvalitetno izrađen i cenovno pristupačan mobilni telefon jednostavnog i elegantnog dizajna, koji dolazi sa podrškom za Dual SIM, 4G (LTE) brzine mreže i 5.0-inčnim HD ekranom osetljivim na dodir.

Ovaj smartfon posebno će se svideti svima kojima su bitne audio performanse, jer ima odličan zvuk (Dolby Atmos Audio), a tu su i vrlo dobre kamere od 13 MP (glavna, sa autofokusom i LED blicem, kao i HDR i panorama funkcijama) i 5 MP (prednja).

Pokreće ga osmojezgarni procesor (4×1.5 GHz & 4×1.2 GHz), uz 2 GB RAM i 16 GB interne memorije (proširive microSD karticom do 32 GB), operativni sistem mu je Android 5.1 (Lollipop), dok se napaja pomoću uklonjive baterije od 2750 mAh.

Dekodiranje Lenovo K5

Pošto većina operatera mobilne telefonije (i naših i stranih) zaključavaju uređaje koji se uzmu preko ugovora sa njihovom kompanijom, ti telefoni se ne mogu koristiti sa brojevima ili SIM karticama drugih operatera. Dok se ne dekodiraju.

Operacija dekodiranja ili otključavanja mobilnog telefona je zato vrlo korisna, pogotovo kod modela sa Dual SIM opcijom (kakav je upravo i Lenovo K5), jer će Vam omogućiti da na svom smartfonu koristite brojeve svakog operatera na svetu.

Dođite u specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ili nam pošaljite svoj telefon, pa će naši dobro obučeni i iskusni serviseri pomenutu blokadu za Vas ukloniti uspešno i vrlo efikasno.

Uslugu dekodiranja Lenovo K5 mobilnog telefona pružićemo Vam sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno (bez bilo kakvog rizika po uređaj), a svakako i u najkraćem roku koji realno bude moguć.

Cena dekodiranja Lenovo Vibe K5

Što se tiče cene otključavanja Lenovo Vibe K5 smartfona, ona je u našem servisu mobilnih telefona pristupačna. Ako biste voleli da dobijete konkretnije informacije o cenin ili roku za dekodiranje telefona, najbolje bi bilo da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa, a možete nam i pisati putem formulara koji ćete videti u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Važno je da znate da naš profesionalni servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, osim pouzdanog dekodiranja Lenovo telefona, uspešno i kvalitetno vrši i druge stručne intervencije, među kojima su servis Lenovo mobilnih telefona (otklanjanje svih hardverskih i softverskih problema na smartfonima ovog brenda) i zamena baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena