Otključavanjem mobilnog telefona pružićete sebi još jednu mogućnost – da na svom uređaju koristite brojeve ili SIM kartice svakog operatera na svetu. Operaciju dekodiranja LG G Flex 2 pametnog telefona u specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu za Vas ćemo obaviti pouzdano, bezbedno i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Otključavanje LG G Flex 2 u servisu Doktor Mobil u BeograduLG G Flex 2 je druga generacija LG-jevog fleksibilnog pametnog telefona koji zbog zakrivljenog kućišta sjajno stoji u ruci, pa i u džepu :), a poseduje odličan 5.5-inčni ekran osetljiv na dodir u Full HD rezoluciji.

Pokreće ga osmojezgarni procesor (4×1.5 GHz & 4×2.0 GHz) uparen sa 2/3 GB RAM i 16/32 GB skladišne memorije (+ microSD slot do maksimalnih 256 GB), OS mu je Android 5.0.1 (Lollipop), vrlo solidna primarna kamera ima senzor od 13 MP, optičku stabilizaciju slike, laserski autofokus i dvotonski LED blic (prednja je od 2.1 MP), dok je za napajanje zadužena integrisana baterija kapaciteta 3000 mAh.

Dekodiranje LG G Flex 2

Zaključavanje mobilnih uređaja postala je uobičajena praksa operatera mobilne telefonije (i domaćih i inostranih) za smartfone koji se nabave putem potpisivanja ugovora sa mobilnom kompanijom.

Pružaoci mobilnih usluga to rade u pokušaju da klijente što čvršće vežu kao svoje korisnike, ali to istovremeno znači da se telefon, pre dekodiranja, može upotrebljavati samo u mreži dotičnog operatera.

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam stoji na raspolaganju da za Vas uradi pouzdanu operaciju otključavanja ili dekodiranja mobilnog telefona, čime će pomenuta blokada biti trajno uklonjena sa Vašeg uređaja.

Uslugu dekodiranja LG G Flex 2 mobilnog telefona pružamo sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno, uz poseban trud da ceo postupak završimo u što je moguće kraćem roku.

Cena dekodiranja LG G Flex 2

U servisu Doktor Mobil operaciju otključavanja LG G Flex 2 smartfona vršimo po pristupačnoj ceni. Svi kojima su potrebne konkretnije informacije o ceni ili roku za dekodiranje telefona, mogu nam poslati pisani upit preko forme u nastavku ovog teksta ili nas jednostavno pozvati na telefone našeg servisa.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Opisana operacija dekodiranja LG telefona, jedna je od najvažnijih usluga koje svakodnevno uspešno pružamo u servisu Doktor Mobil u Beogradu, jer isto tako pouzdano vršimo i servis LG mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke na LG smartfonima) i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena