Otključavanje Samsung J200 Galaxy J2 u servisu Doktor Mobil u Beogradu

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pruža pouzdanu i efikasnu uslugu dekodiranja ili otključavanja mobilnog telefona koji je zaključan na mrežu nekog operatera. Stručnu operaciju dekodiranja Samsung J200 Galaxy J2 pametnog telefona naši iskusni i dobro obučeni serviseri za Vas će obaviti veoma sigurno, bezbedno i u što je moguće kraćem roku.

Otključavanje Samsung J200 Galaxy J2 u servisu Doktor Mobil u BeograduSamsung J200 Galaxy J2 je mobilni telefon lepog dizajna u poznatom Galaxy ruhu, koji se odlikuje podrškom za LTE (4G brzine mreže) i kvalitetnim, kompaktnim 4.7-inčnim Super Amoled ekranom osetljivim na dodir u rezoluciji 540 x 960 piksela.

Ovaj pripadnik cenovno pristupačnije J serije Samsungovih smartfona ima instaliran OS Android 5.1.1 (Lollipop), za čiji skladan rad je zaslužan četvorojezgarni procesor na 1.3 GHz, zajedno sa 1 GB RAM i 8 GB interne memorije (+ microSD slot za kartice do 256 GB).

Poseduje i kamere sa senzorima od 5 MP (glavna, sa LED blicem i autofokusom) i 2 MP (sekundarna, selfi), dok je za autonomiju u radu zadužena uklonjiva baterija kapaciteta 2000 mAh.

Dekodiranje Samsung J200 Galaxy J2

Kada pametni telefon nabavite putem potpisivanja ugovora sa nekim od operatera mobilne telefonije (bilo domaćim ili inostranim), postoji velika verovatnoća da će uređaj biti zaključan i da će, ako se ne dekodira, moći da se koristi samo u toj „matičnoj“ mobilnoj mreži.

Pošto je to dosta ometajuće ograničenje, jer Vas onemogućava da na svom smartfonu upotrebljavate brojeve, odnosno SIM kartice drugih mobilnih operatera, servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pouzdano vrši otključavanje ili dekodiranje mobilnog telefona kojim se navedena blokada uklanja uspešno i trajno.

Vaše je samo da zaključani smartfon donesete ili pošaljete u nas servis, a ostalo je naša briga. Uslugu dekodiranja Samsung J200 Galaxy J2 mobilnog telefona stručna i iskusna serviserska ekipa koja kod nas radi pružiće Vam potpuno sigurno, bezbedno (bez ikakvog rizika po uređaj) i u najkraćem vremenskom roku koji bude moguć. To će Vam omogućiti da na svom mobilnom „ljubimcu“ koristite brojeve svakog operatera na svetu.

Cena dekodiranja Samsung J200 Galaxy J2

Postupak otključavanja Samsung J200 Galaxy J2 smartfona u našem servisu mobilnih telefona sprovodimo po pristupačnoj ceni. Ukoliko želite da dobijete konkretnije podatke o ceni ili roku za dekodiranje uređaja, slobodno nam pišite preko forme u nastavku ovog teksta ili nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Kao što uspešno i pouzdano vršimo operaciju dekodiranja Samsung telefona, u specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu efikasno i kvalitetno pružamo i druge stručne usluge, među kojima su servis Samsung mobilnih telefona (rešavanje svih hardverskih i softverskih problema na uređajima poznatog južnokorejskog brenda) i zamena baterije na mobilnom telefonu.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button