Jednostavno i pouzdano rešenje za smartfon koji je zaključan na mrežu jednog operatera, pa se na njemu ne mogu koristiti brojevi neke druge mreže, jeste operacija dekodiranja ili otključavanja mobilnog telefona. U našem servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uslugu dekodiranja ZTE Blade D6 pametnog telefona pružamo sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem roku.

Otključavanje ZTE Blade D6 u servisu mobilnih Doktor Mobil u BeograduZTE Blade D6 (V6, X7) je dosta solidan mobilni telefon lepog izgleda i male težine (samo 122 grama), sa alumijumskim kućištem, koji poseduje 5.0-inčni IPS LCD ekran osetljiv na dodir HD rezolucije i podršku za 4G (LTE) brzine mreže i hibridni Dual SIM.

Instaliran mu je operativni sistem Android verzije 5.0.2 (Lollipop), za čiji skladan rad je zadužen četvorojezgarni procesor maksimalnog takta 1.3 GHz, uz 2 GB RAM i 16 GB interne memorije (proširive microSD karticom do najviše 256 GB). Tu su i kamere sa senzorima od 13 MP (primarna, sa dvotonskim LED blicem i autofokusom) i 5 MP (frontalna), kao i integrisana baterija kapaciteta 2200 mAh.

Dekodiranje ZTE Blade D6

Kao što smo napomenuli, neki pametni telefoni su zaključani (obično je to slučaj sa uređajima nabavljenim preko ugovora sa nekim od operatera mobilne telefonije, domaćim ili inostranim, svejedno) zbog čega na njima, dok se ne dekodiraju, ne mogu da se upotrebljavaju SIM kartice mreže po sopstvenoj želji.

Ovo ograničenje posebno je velika smetnja kod modela sa podrškom za Dual SIM (upravo takav je i Blade D6), jer ne možete da iskoristite vrlo zgodnu opciju rada sa brojevima različitih mobilnih mreža.

Srećom, tu je naš profesionalni servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu koji u takvoj situaciji za Vas može obaviti siguran i efikasan postupak otključavanja ili dekodiranja mobilnog telefona.

Donesite ili nam pošaljite svoj zaključani smartfon, a naši stručni i iskusni serviseri će operaciju dekodiranja ZTE Blade D6 mobilnog telefona izvršiti pouzdano, bezbedno (bez bilo kakvog rizika po uređaj) i u zaista najkraćem roku koji bude moguć.

Cena dekodiranja ZTE Blade D6

Sama cena otključavanja ZTE Blade D6 smartfona u našem servisu mobilnih telefona je pristupačna. Ako Vam bude neophodno da imate konkretnije informacije bilo o ceni ili o roku za dekodiranje telefona, najbolje je da nam pišete popunjavajući podatke u formularu ispod ovog teksta, a možete nas i pozvati na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju za svaki problem koji imate sa mobilnim telefonom, a pored opisanog dekodiranja ZTE telefona, pouzdano i kvalitetno pružamo i usluge servisa ZTE mobilnih telefona (uspešne hardverske i softverske popravke na smartfonima ovog kineskog proizvođača), kao i zamene baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena