Popravka ili zamena čitača SIM kartice LG G6 je redovna intervencija koju pouzdano vršimo u servisu Doktor Mobil.

Dostupne su Vam i sve ostale usluge na LG G6 telefonu, od zamene stakla do dekodiranja.

Takođe, možete nam poveriti popravku ili zamenu čitača SIM-a i na bilo kom drugom pametnom telefonu.

Precizne informacije o zameni čitača SIM kartice na LG G6 možete dobiti ukoliko nas pozovete ili posetite.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  LG G6 čitač SIM kartice

  zamena stakla na lg g6

  LG G6 koristi nano SIM karticu koja se kao i kod većine modernih uređaja nalazi odmah pored micro SD kartice. Ukoliko još uvek imate neki stariji tip kartice npr. micro SIM, morate je adaptirati da biste mogli da koristite telefon.

  Ovaj sjajan pametni uređaj ima glavnu dvostruku i selfi kameru od 5 MP. Čuvanje podataka dostupno je na 4 GB RAM i 32/64/128 GB interne memorije.

  Izgledom G6 dominira IPS LCD ekran od 5.7 inča sa Gorilla Glass 3 zaštitom a moguće je podesiti i always-on display opciju.

  LG G6 kvar čitača SIM-a

  Čitač SIM-a je jedna od osetljivijih „skrivenih“ komponenti svakog pametnog telefona. Istovremeno je i jedna od najvažnih pa je potrebno savesno rukovanje prilikom ubacivanja SIM kartice u čitač kako se ne bi oštetio.

  Pokvaren čitač SIM-a na LG G6 nastaće gotovo uvek kao rezultat ljudskog postupanja. Nepažljivo, grubo rukovanje ali često i korišćenje sumnjivih i nekvalitetnih adaptera mogu Vas dovesti do ovakvog problema.

   Pozovite nas

   011 / 4022-611

   Bez obzira na to da li je došlo do kvara ili lomljenja čitača SIM kartice G6, sve funkcije koje dolaze preko ove komponente biće trajno onesposobljene.

   Da postoji kvar čitača SIM-a na G6 primetićete kada dobijete obaveštenje da kartica nije prepoznata nakon što ste je ubacili u uređaj. Ili obaveštenja neće ni biti a telefon će izgubiti mrežu i neće moći da se poveže ponovo.

   Popravka ili zamena čitača SIM kartice na LG G6

   popravka citaca sim kartice lg g6

   Kvar na čitaču SIM-a LG G6 može se sprečiti ako ste savesno rukovali njime ali ako je problem već nastao onda ćemo se fokusirati na načine kojima se otklanja.

   Ovakav problem iziskuje popravku ili zamenu čitača SIM kartice LG G6 pa ukoliko je ovo jedini telefon koji koristite, treba ga sanirati čim nastane.

   Zamena ili popravka čitača SIM kartice na LG G6 je jedna od intervencija koja Vam je na raspolaganju u Doktor Mobil servisu.

   Svaka popravka ili zamena neispravnog čitača biće pouzdano izvršena u našem servisu pa nas slobodno možete posetiti i ponovo vratiti Vaš G6 u život.

   LG G6 popravka čitača SIM-a cena

    Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

    Pozovite nas i zakažite servis

    011 / 4022-611

    ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

    Kontakt forma
    * obavezna polja    Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena