Popravka ili zamena čitača SIM kartice na Huawei P10, P10 Lite, P10 Plus

Profesionalni servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uspešno i pouzdano vrši sve hardverske i softverske intervencije na mobilnim uređajima, što važi i za slučaj da Vam je potrebna popravka ili zamena čitača SIM kartice na Huawei P10, Huawei P10 Lite ili Huawei P10 Plus pametnom telefonu, operacija koju obavljamo sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem roku.

Popravka ili zamena čitača SIM kartice na Huawei P10, P10 Lite, P10 PlusHuawei P10, Huawei P10 Lite, Huawei P10 Plus su mobilni telefoni vrhunskog kvaliteta i vrlo elegantnog izgleda (kućište im je izrađeno od stakla i aluminijuma), sa nizom odličnih karakteristika, među kojima se ističu izvrsni IPS/LTPS NEO LCD ekrani osetljivi na dodir od 5.1, 5.2, odnosno 5.5 inči.

Ovi atraktivni uređaji poseduju i podršku za LTE (4G brzine mreže), mogu se pronaći u Single SIM i Hybrid Dual SIM verzijama, a što se tiče mobilnih kartica, na njima se mogu koristiti jedino Nano-SIM kartice.

Za brz rad njihovog OS Android 7.0 (Nougat) zaduženi su osmojezgarni procesori sa 4/6 GB RAM i 32, 64 ili 128 GB interne memorije, a tu su i dualne 12 MP + 20 MP primarne kamere (na P10 i P10 Plus), odnosno 12 MP (na P10 Lite) i integrisane baterije kapaciteta 3200/3000/3750 mAh.

Zamena ili popravka čitača SIM kartice na Huawei P10, P10 Lite, P10 Plus

Da bi Vam mobilni telefon uspešno pružio sve raspoložive funkcije, neophodno je da na njemu SIM kartica funkcioniše bez ikakvih problema, što neće biti moguće ako dođe do kvara, lomljenja „nožica“ ili nekog drugog oštećenja čitača SIM kartice.

Takvi problemi najlakše mogu nastati pri grubom rukovanju kod ubacivanja kartice ili zbog nestručne upotrebe nekog adaptera (on se koristi ako Vam mobilna kartica nije odgovarajućeg tipa, Nano-SIM u slučaju ovih uređaja), a servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je tu da za Vas efikasno otkloni ustanovljeni kvar.

Stručnu uslugu popravke ili zamene čitača SIM kartice na Huawei P10, Huawei P10 Lite i Huawei P10 Plus mobilnim telefonima naši iskusni i dobro obučeni serviseri pružaju pouzdano, bezbedno i u što je moguće kraćem vremenskom roku.

Cena popravke ili zamene čitača SIM kartice na Huawei P10, P10 Lite, P10 Plus

O ceni zamene ili popravke čitača SIM kartice na Huawei P10, Huawei P10 Lite, Huawei P10 Plus smartfonu u našem servisu mobilnih telefona, konkretnije se možete obavestiti ako nam pošaljete pisani upit kroz formular u nastavku teksta ili nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni zamene čitača SIM kartice na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Osim opisane operacije popravke ili zamene čitača SIM kartice, naš provereno pouzdan servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu efikasno i uspešno pruža i mnoge druge specijalističke usluge, među kojima su dekodiranje Huawei telefona, servis Huawei mobilnih telefona i zamena baterije na mobilnom telefonu.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button