Popravka ili zamena čitača SIM kartice na LG G3 u servisu Doktor Mobil

Zamena ili popravka polomljenog ili neispravnog čitača SIM kartice na pametnom telefonu je među najznačajnijim stručnim intervencijama u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Javite nam se ako i Vi imate takav problem, pa ćemo Vam uslugu popravke ili zamene čitača SIM kartice na LG G3 mobilnom telefonu pružiti sigurno, pouzdano i bezbedno.

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu operaciju popravke ili zamene čitača SIM kartice na LG G3 pametnom telefonu naš iskusan i stručan serviserski tim za Vas će obaviti veoma sigurno, pouzdano i bezbedno, a svakako i u najkraćem mogućem rokuLG G3 je veoma lep i kvalitetan mobilni telefon iz LG-jeve vodeće G serije, koji ima odličan 5.5-inčni ekran osetljiv na dodir, podršku za LTE (4G), jak četvorojezgarni procesor na 2.5 GHz, sa 2 ili 3 GB RAM i 16/32 GB interne memorije (+ microSD slot do 256 GB) i kamere sa senzorima od 13 MP (primarna) i 2.1 MP (selfi).

Ovaj popularan smartfon dolazi sa instaliranim operativnim sistemom Android 4.4.2 KitKat (može se nadograditi na noviju verziju), autonomiju u radu mu pruža uklonjiva baterija kapaciteta 3000 mAh, a predviđeno je da koristi Micro-SIM tip mobilne kartice.

Zamena ili popravka čitača SIM kartice na LG G3

Čitač SIM kartice je veoma važan deo svakog mobilnog telefona, jer omogućava da uređaj „vidi“ da je u njega ubačena SIM kartica i, naravno, da se uspešno koristi mobilni broj koji je na njoj.

Nažalost, i ova komponenta može se pokvariti ili polomiti, što se jako često dešava usled nepažljivog rukovanja i nestručne upotrebe adaptera za kartice (oni se koriste kada imate karticu neodgovarajućeg tipa, npr. Nano SIM umesto Micro SIM, itd).

U svakom slučaju, takav razvoj situacije zahteva popravku ili zamenu (ako popravka nije moguća) čitača SIM kartice, što je osetljiv postupak koji u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu vršimo uspešno i efikasno.

Samo nam se obratite i naši iskusni i stručni serviseri će operaciju popravke ili zamene čitača SIM kartice na LG G3 pametnom telefonu za Vas obaviti veoma sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem roku.

Cena popravke ili zamene čitača SIM kartice na LG G3

U našem servisu mobilnih telefona cena zamene ili popravke čitača SIM kartice na LG G3 smartfonu je povoljna. Budite slobodni da nam pišete kroz formular u sledećem odeljku ovog teksta ili da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ukoliko Vam zatrebaju precizniji podaci o ceni ili roku za završetak ovog postupka.

Upit o ceni zamene čitača SIM kartice na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Profesionalni servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam stoji na raspolaganju da uspešno i pouzdano reši gotovo svaki hardverski i softverski problem na smartfonu, a pored navedene popravke/zamene čitača SIM kartice, efikasno vršimo i dekodiranje LG telefona, servis LG mobilnih telefona i zamenu baterije na mobilnom telefonu.