Zamena ili popravka čitača SIM kartice na Samsung Galaxy S10+ je servisna intervencija koju ćemo pouzdano za Vas obaviti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Osim na S10 plus, obavljamo popravku ili zamenu čitača SIM kartice i na svim ostalim modelima mobilnih telefona.

Pored toga, kod nas možete uraditi i sve hardverske i softverske intervencije na svim ostalim modelima Samsung uređaja u okviru čega i postoji servis Samsung mobilnih telefona.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Samsung Galaxy S10+

dekodiranje samsung galaxy s10+

Samsung Galaxy S10+ je jedan od dugo najavljivanih i očekivanih telefona premijum klase. Atraktivan dizajn krase Dynamic AMOLED kapacitivni touchscreen veličine 6.4 inča.

S10+ radi na operativnom sistemu Android 9.0 i poseduje osmojezgarni procesor. Memorijski prostor dolazi u verzijama od 8 GB RAM i 128/512 GB interne i od 12GB RAM i 1T interne.

Trostruka primarna kamera i sekundarna dvostruka kamera prave fotografije besprekornog kvaliteta a kapacitet baterije iznosi 4100 mAh.

Kvar čitača SIM kartice na S10+

Sve komponente današnjih pametnih uređaja pa i najkvalitetnijih kao što je S10+ mogu se oštetiti. Retko kada se ovo dešava samo od sebe jer je uvek ljudski faktor inicijator takvih posledica.

U skladu sa tim, gotovo je nemoguće da se neispravan ili pokvaren čitač SIM-a, kao jedna od najvažnijih komponenti svakog telefona, ošteti adekvatnim korišćenjem.

Grubo ili nepažljivo postupanje prilikom ubacivanja kartice u telefon ili nepravilno korišćenje adaptera za SIM karticu mogu dovesti kvara na čitaču SIM-a.

Oštećen, polomljen ili pokvaren čitač SIM kartice je problem koji znatno ograničava normalnu upotrebu S10+ mobilnog telefona, može se reći i onesposobljava.

Telefon sa neispravnim čitačem SIM kartice će Vas obavestiti da SIM kartica nije registrovana kada ste je ubacili u uređaj, a to će uzrokovati nemogućnost telefona da poziva ili prima pozive.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Zamena ili popravka čitača SIM kartice na S10+

zamena citaca sim kartice samsung galaxy s10+

Da biste mogli da koristite ovaj fantastičan uređaj u punom kapacitetu, neispravni čitača SIM-a na Galaxy S10+ uređaju bi trebalo otkloniti čim se pojavi.

Zamena ili popravka čitača SIM kartice na Samsung Galaxy S10+ mobilnom telefonu je jedini način da se ovakav problem otkloni i da Vaš pametni uređaj ponovo pouzdano funkcioniše.

Doktor Mobil servisu mobilnih telefona možete obaviti zamenu ili popravku čitača SIM kartice na Vašem Galaxy S10+ modelu potpuno bezbedno i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Precizne rokove popravke i informacije o ceni ćemo Vam dati prilikom prijema telefona u servis, a možete nas kontakirati i putem telefona ili formulara u nastavku teksta.

Cena zamene čitača SIM kartice na Samsung Galaxy S10+

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena