Ukoliko na svom mobilnom telefonu ne možete uspešno da koristite SIM karticu, najverovatnije je u pitanju problem sa ispravnošću njenog čitača na uređaju. Profesionalni servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pruža pouzdanu, sigurnu i bezbednu specijalističku uslugu popravke ili zamene čitača SIM kartice na Samsung Galaxy S9 mobilnom telefonu.

Popravka ili zamena čitača SIM kartice na Samsung S9 – Doktor MobilSamsung Galaxy S9 (G960) je, pored takođe moćnog modela S9+, izuzetno kvalitetan i elegantan mobilni telefon, sa podrškom za najveće 4G (LTE) brzine mreže, opciono (ako se opredelite za tu verziju uređaja) i podrškom za hibridni Dual SIM, a može se koristiti sa Nano-SIM mobilnim karticama.

Ovaj vrlo popularan premijum smartfon radi na operativnom sistemu Android 8.0 (Oreo), za čiji besprekoran rad je zaslužan osmojezgarni procesor koji dolazi zajedno sa 4 GB RAM i 64, 128 ili 256 GB interne memorije, a napaja se preko integrisane baterije kapaciteta 3000 mAh.

Impresivni Galaxy S9 ima i veoma kvalitetne kamere – leđnu od 12 MP (sa faznim autofokusom, optičkom stabilizacijom slike, LED blicem…) i frontalnu od 8 MP (sa autofokusom i Auto HDR opcijom), a naravno, njegov najupečatljiviji adut je prelepi 5.8-inčni Always-on Super Amoled ekran Quad HD+ rezolucije osetljiv na dodir.

Zamena ili popravka čitača SIM kartice na Samsung S9

Popravka ili zamena čitača SIM kartice na Samsung S9 – Doktor MobilDa bi sve funkcije i servisi koji se na mobilnom telefonu realizuju preko SIM kartice uspešno radili, od ključne važnosti je da na uređaju bude ispravan SIM čitač, jer u suprotnom telefon neće ni „videti“ da mu je ubačena kartica (Nano-SIM u slučaju modela S9) i ona neće funkcionisati.

Problem takve vrste može nastati iz različitih razloga, ali su, prema dosadašnjem iskustvu, najčešći grubo postupanje prilikom ubacivanja kartice u smartfon i eventualno korišćenje neadekvatnih adaptera za kartice.

S obzirom da je pitanju dosta nezgodan kvar koji ozbiljno ograničava korišćenje pametnog telefona, naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na usluzi da izvrši stručnu dijagnostiku i efikasnu popravku SIM čitača (ili njegovu zamenu ako se ispostavi da je to jedino rešenje).

Naš dobro obučen i iskusan tim servisera operaciju popravke ili zamene čitača SIM kartice na Samsung Galaxy S9 mobilnom telefonu obavlja pouzdano, bezbedno i u zaista najkraćem mogućem roku.

Cena popravke ili zamene čitača SIM kartice na Samsung S9

Više informacija o ceni zamene ili popravke čitača SIM kartice na Samsung Galaxy S9 smartfonu u našem servisu mobilnih telefona, kao i roku za završetak te intervencije, možete dobiti pozivom na telefone Doktor Mobil servisa ili pisanim upitom kroz formu koja sledi u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene čitača SIM kartice na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

  Pozovite nas i zakažite servis

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  Osim pouzdane i efikasne popravke ili zamene čitača SIM kartice, servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uspešno i kvalitetno pruža i usluge dekodiranja Samsung telefona, servisa Samsung mobilnih telefona (otklanjanje svih softverskih i hardverskih kvarova na Samsung uređajima) i zamene baterije na mobilnom telefonu.

  Ostale usluge koje pružamo za model Samsung S9:

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena