Popravka ili zamena čitača SIM kartice na Sony Xperia C4

Kada vidite da Vaš smartfon ne registruje da mu je ubačena mobilna kartica, po svoj prilici je došlo do ozbiljnijeg kvara SIM čitača i uređaj je potrebno servisirati. U takvoj situaciji, tu je za Vas servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu koji operaciju popravke ili zamene čitača SIM kartice na Sony Xperia C4 pametnom telefonu vrši sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno.

Popravka ili zamena čitača SIM kartice na Sony Xperia C4 – Doktor MobilSony Xperia C4 (E5303, E5306 i E5353) je mobilni telefon dobrog kvaliteta i čvrste izrade koji se odlikuje podrškom za 4G (LTE) brzine mreže, a predviđeno je da se na njemu upotrebljavaju mobilne kartice tipa Nano-SIM.

Za skladan rad ovog uređaja i njegovog OS Android 5.0 (Lollipop) zaslužan je osmojezgarni procesor maksimalnog takta 1.7 GHz, uparen sa 2 GB RAM i 16 GB interne memorije (plus microSD slot za memorijske kartice do najviše 256 GB).

Poseduje 5.5-inčni IPS LCD Full HD ekran osetljiv na dodir, kamere od 13 MP (glavna, sa autofokusom i LED blicem) i 5 MP (frontalna, širokougaona, sa LED blicem), kao i izvrsne audio performanse, a autonomiju u radu mu pruža integrisana baterija od 2600 mAh.

Zamena ili popravka čitača SIM kartice na Sony Xperia C4

Bez obzira na vrstu mobilne kartice (Standard, Micro SIM ili Nano SIM) „propisanu“ za Vaš mobilni uređaj, ozbiljna preporuka je da se prilikom njenog ubacivanja postupa pažljivo kako se ne bi polomio ili oštetio čitač SIM kartice.

Do kvara ili neispravnosti čitača može dovesti i nepravilno korišćenje nekog SIM adaptera, a posledica je da telefon ne „prepoznaje“ da mu je ubačena SIM kartica, zbog čega ona ne može ni da radi.

Da bi se ponovo uspostavila puna funkcionalnost takvog mobilnog uređaja, potrebno je uraditi stručnu dijagnostiku i popravku ili zamenu (ako nije moguća popravka) SIM čitača, što je intervencija koju efikasno i pouzdano obavljamo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Naša vrlo iskusna serviserska ekipa uslugu popravke ili zamene čitača SIM kartice na Sony Xperia C4 mobilnom telefonu pružiće Vam sigurno, bezbedno (bez ikakvog rizika) i u najkraćem mogućem roku.

Cena popravke ili zamene čitača SIM kartice na Sony Xperia C4

Za informacije o ceni zamene ili popravke čitača SIM kartice na Sony Xperia C4 smartfonu u našem servisu mobilnih telefona, najbolje je da nam pišete preko forme u nastavku teksta ili nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni zamene čitača SIM kartice na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam stoji na raspolaganju i ukoliko Vam, osim popravke ili zamene čitača SIM kartice na smartfonu, budu zatrebale i usluge dekodiranja Sony Xperia telefona, servisa Sony Xperia mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke) ili zamene baterije na mobilnom telefonu.

  • Mobilni svet Doktor Mobil