Neispravan čitač SIM kartice na mobilnom telefonu prouzrokovaće da sa tog uređaja ne možete da obavljate pozive i mnoge druge operacije, jer zbog ovog kvara smartfon ne „prepoznaje“ da ima ubačenu karticu. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pružamo pouzdanu i efikasnu uslugu popravke ili zamene čitača SIM kartice na Sony Xperia X pametnom telefonu.

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pružamo pouzdanu, bezbednu i efikasnu uslugu zamene ili popravke čitača SIM kartice na Sony Xperia X pametnom telefonu, koja se vrši u slučaju da je došlo do lomljenja ili neke druge vrste kvara SIM čitačaSony Xperia X je kvalitetno izrađen mobilni telefon čvrstog metalnog kućišta, sa podrškom za LTE (4G) brzine mreže, odličnim 5.0-inčnim Triluminos Full HD ekranom osetljivim na dodir i Androidom verzije 6.0.1 (Marshmallow) ili 7.1.1 (Nougat).

Za skladan rad ovog uređaja zadužen je šestojezgarni procesor ukombinovan sa 3 GB RAM i 32 ili 64 GB interne memorije (proširive microSD karticom do 256 GB), a poseduje i kamere od 23 MP (leđna, sa LED blicem, faznim autofokusom, HDR i panorama opcijama) i 13 MP (frontalna), dobar skener otiska prsta i integrisanu bateriju od 2620 mAh.

Što se tiče SIM kartice, ovaj smartfon proizvodi se u Single SIM i Hybrid Dual SIM verzijama, a na obe se upotrebljava kartica Nano-SIM tipa.

Zamena ili popravka čitača SIM kartice na Sony Xperia X

Ukoliko se prilikom ubacivanja SIM kartice u svoje ležište na mobilnom telefonu postupa nepažljivo ili se nestručno koristi neki adapter za kartice, može doći do lomljenja nožica ili nekog drugog kvara čitača SIM kartice.

Takva situacija zahteva stručnu intervenciju koja se sastoji od precizne dijagnostike, a zatim i popravke ili zamene (ako popravka nije moguća) čitača SIM kartice, kako bi se telefonu omogućilo normalno i nesmetano funkcionisanje.

Ovaj ne baš mali problem na pametnom telefonu, pri kojem uređaj najčešće i ne „vidi“ da mu je ubačena SIM kartica, u specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu rešavamo vrlo pouzdano i efikasno.

Operaciju popravke ili zamene čitača SIM kartice na Sony Xperia X pametnom telefonu naš iskusan i stručan serviserski tim za Vas će obaviti sigurno, bezbedno (bez rizika) i u zaista najkraćem roku koji bude moguć.

Cena popravke ili zamene čitača SIM kartice na Sony Xperia X

O ceni zamene ili popravke čitača SIM kartice na Sony Xperia X smartfonu u našem servisu mobilnih telefona možete se podrobnije obavestiti ako nam pošaljete pisani upit putem formulara u narednom pasusu ovog teksta ili nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni zamene čitača SIM kartice na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

  Pozovite nas i zakažite servis

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Uz uspešno i efikasno rešavanje problema popravkom ili zamenom čitača SIM kartice na smartfonu, profesionalni servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pouzdano i kvalitetno vrši i druge softverske i hardverske intervencije, kao što su dekodiranje Sony Xperia telefona, servis Sony Xperia mobilnih telefona i zamena baterije na mobilnim telefonima.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena